To je to što me zanima!

Mladenu Petriću teško pao poraz: Puna mi je kapa svega

"Ovo je teško razočaranje, jer ovime smo nastojanje da izborimo Europu sveli na teoriju. No, s obzirom na to kako smo igrali, neprimjereno je o Europi razgovarati"
Vidi originalni članak

Nogometaši HSV-a praktički su se oprostili od nastupa u Europa ligi nakon što su u subotnjem srazu 31. kola teško poraženi (3-0) na gostovanju kod Stuttgarta...

Posebno razočaranje zbog te činjenice nakon utakmice nije skrivao 30-godišnji hrvatski napadač Hamburžana Mladen Petrić:

- Ovo je teško razočaranje, jer ovime smo nastojanje da izborimo Europu sveli na teoriju. No, s obzirom na to kako smo se u subotu predstavili, neprimjereno je uopće o Europi razgovarati – rekao je samokritični Hrvat zaključivši:

- Svega mi je puna kapa!

U Hamburger Morgenpostu, lokalnom dnevniku, pitaju se je li se ovim porazom Petrić zapravio definitivno rastao od kluba i hoće li preostale tri utakmice tek odraditi prije no što napusti HSV. Ugovor mu istječe s krajem sljedeće sezone. Pregovori o njegovu produljenju štekaju, a sada su izgledi za ostanak još tanji s obzirom da Hamburžani ponovno neće igrati na međunarodnoj sceni.

Petrić o svojoj budćnosti nije želio govoriti. Rekao je samo:

- Moramo se pribrati u trima posljednjim utakmicama i pokazati igru odgovornu prema navijačima i klubu koji nas plaća.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • fantastic 24.04.2011.

    pa di on moze otici iz hsv-a......... mozda u munchen 1860....moze samo s konja na magare

Komentiraj...
Vidi sve komentare