To je to što me zanima!

Mladi Alen Pamić opet pao u nesvijest, noć proveo u bolnici

Sin Igora Pamića, mladi nogometaš Istre 1961 Alen, ponovno se srušio na treningu. Alenu je pozlilo te je pao u nesvijest, a noć je iz preventivnih razloga proveo u bolnici
Vidi originalni članak

Novi igrač Istre 1961 Alen Pamić (21) ponovno je zabrinuo svoje kolege, trenere i obitelj. Na treningu u Žminju mladom je nogometašu pozlilo te je pao u nesvijest, a noć je iz preventivnih razloga proveo u bolnici.

- Bili smo na treningu i Alen se samo srušio u nesvijest. Prevezli su ga u bolnicu, gdje su napravili pretrage. Sve je bilo u redu i pustili su ga kući. Osjeća se odlično - rekao je trener Istre iz Pule i Alenov otac, Igor Pamić.

Zabrinutost za njegovo zdravlje je tim veća jer se Alen u studenom prošle godine također srušio na utakmici Standarda s kojim je nekoliko mjeseci prije potpisao ugovor te prošao detaljne liječničke preglede koji nisu pokazali nikakve zdravstvene probleme. 

- Pregledali su ga u bolnici i srce je u redu, a to je najvažnije - rekao je Pamić i nastavio:

- Opet mu je pala razina kalija u krvi. Neki 'kvar' sigurno postoji, ali nema veze sa srcem i zato ne sumnjam da će se sve rješiti na najbolji način.

Liječnici će ga pregledati i sve dok oni ne dozvole, Alen neće igrati. Do tada će se oporavljati u obiteljskoj kući u Žminju, ali Igor zna da je njegov sin “fajter”. Nogometu se vraća u Istri koju vodi njegov otac.

- Siguran sam da će opet igrati - kaže Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mar111 02.06.2011.

    alene, pusti nogomet, zdravlje je u pitanju. odi radi u neko poduzeće za manje para, ali bar sa živom glavom.

  • shobmaster 02.06.2011.

    bolje je ostaviti se toga na vrime...baš sam jucer cita o onom besianu idrizaju,isto je tako dva puta kolabira na terenu i onda ga s 22 godine prosle godine nadu mrtvog u stanu...zdravlje prije svega

  • Splitsko dite 02.06.2011.

    Alene, ostavi se ti baluna, zdravlje je vaznije....ne igraj se bez veze...SRITNO !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare