To je to što me zanima!

Mladi Badelj donio bodove Dinamu protiv Rijeke

U prvoj utakmici nove sezone HNL-a Dinamo je slomio Rijeku tek u završnici utakmice golom Milana Badelja. Pobjedu je potvrdio Balaban
Vidi originalni članak

Sredinom prvog poluvremena na leđa je bacio trojicu riječkih igrača i s ruba šesnaesterca zamalo puknuo pored desnih rašlji Radmanovoga gola. Milan Badelj bio je najbolji Dinamov igrač u prvom poluvremenu, a dobru igru okrunio je  prvim golom u 82. minuti.
- Nitko sretniji od mene, pogotovo što sam zabio kad je bilo 0-0 - rekao je Badelj.
Gol je zabio velemajstorski. Primio je Sammirovu loptu, okrenuo se u mjestu i vanjskim dijelom kopačke gurnuo loptu u suprotni kut Radmanova gola. Mladi Zagrepčanin zadivio je Dinamove navijače.
- U njegovoj igri ima nešto bobanovsko - rekao je navijač sa Zapada.
Dinamo se protiv Rijeke opet mučio, iako je igrao puno bolje nego protiv Linfielda. Stvar je spasio Badelj  s nekoliko sjajnih poteza, inače bi to bila još jedna siromašna predstava “modrih”.

HRGOVIĆ: NAJVIŠE MI JE ŽAO MAME
Novo Dinamovo pojačanje Mirko Hrgović nije podnio prijavu zbog obješene lutke na sjevernoj tribini u Hajdukovom dresu s njegovim imenom. Hrgović to ne smatra prijetnjom, ne osjeća se ugroženim, misli da je to tek navijački revolt. Sjever ga je u debiju dočekao zvižducima i uvredljivim skandiranjem, no na svaku uvredu “uletio” je Istok koji je izviždao Sjever.
U prepucavanje se uključila i Armada, koja je pjevala “Hrgoviću 'ko te j..., Bad Blue Boysi su uz tebe”.
- Pripremio sam se psihički za utakmicu i hvala navijačima koji su uz mene - rekao je Hrgović te dodao:
- Najviše mi je žao obitelji, osobito mame. Otac je dao život za Hrvatsku, a sad mi viču: 'Cigane!’. A moja mama to mora slušati.

PET PRIVEDENIH NA UTAKMICI
Zagrebačka policija izvijestila je u ponedjeljak kako je za vrijeme utakmice Dinamo - Rijeka privela pet mladića. Jedan je priveden zbog trganja stolice, a ostali zbog posjedovanja pirotehničkih sredstava. Od pet uhićenih jedan je maloljetnik, koji je pušten kući. Ostali su prepraćeni sucu za prekršaje, a 27-godišnji Darijo M. opirao se uhićenju s 2,21 promila alkohola u krvi. (tt)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ferenc16 28.07.2008.

    badelj je najbolji dinamov igrač bolje da su uzeli 3-4 dobra juniora nego kupili moralesa suareza ibaneza i se one na sa, za itd. a što se hrgovića tiće dobro je odigral samo ova gamad koja mu govori cigane itd to treba sankcionirati

  • Barney 28.07.2008.

    Badelj je fantastican igrac i dokazao je da i Hrvatskaima talenta a ne samo Brazil i argentina a sto se tice Hrgovica necu komentirati njegovu kvalitetu igre ali mislim da nisu BBB ti koji ce odlucivati o Dinamovim transferima....s tim vise sto ti koji su mu zvizdali imaju od 15 do 19 godina tako da su BBB od tek prije koju godinu stoga mislim da im je bolje da sute...ne mozes 2006 prvi puta obuci dinamov dres i otic na tekmu i onda mislit da si tamo Bog i batina i da ce svi drhtat pred tobom...pubertetljije obicne bez mozga...sa tim bakljama sto lete u teren samo pokazuju kakvi su \"navijaci\"

  • redondo 28.07.2008.

    martinmg42 drži ti sebi hrgovića ,koji ga k...c šalješ u rijeku kupili ste si ga i sad ga imajte nabijem vas purgeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare