To je to što me zanima!

Mladi dinamovci osvojili broncu na U-13 Svjetskom prvenstvu!

Futsal Dinamo ostvario je veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu za igrače do 13 godina starosti u Barceloni osvojivši broncu, dok će se za zlato u ovoj kategoriji boriti Barcelona i Rose City
Vidi originalni članak

Generacija Futsal Dinama 2004/05. osvojila je broncu na Svjetskom klupskom prvenstvu koje se igralo u Barceloni! U borbi za treće mjesto mladi Dinamovci bili su bolji od Dine iz Moskve s 2-1, momčadi koju su nadvisili i u borbi za prvo mjesto u skupini.

Nakon poraza od Rose Cityja u polufinalu, plavi se nisu demoralizirali i u utakmici za treće mjesto krenuli su agresivno po pobjedu. No, nakon nekoliko propuštenih prigoda ruska momčad je povela i na odmor otišla s prednosti od 1-0.

OPROŠTAJ OD HAKLERA 'Bože, uzeo si nam najboljeg igrača, trenera i prijatelja...'

Plavi se nisu predali u nastavku utakmice te su došli do brzog izjednačenja autogolom nakon sjajnog solo-prodora Marka Antonija Gadže. Pobjedu Dinamu donio je Nikola Barbarić nakon što je prevario suparničkog golmana.

Dinamo je tako ostvario veliki uspjeh, dok će se za zlato u ovoj kategoriji sutra boriti Barcelona i Rose City iz Portlanda.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lovac na tuljane 30.12.2017.

    A di su bili tići ?

  • tuna111 30.12.2017.

    Priznajem samo zlato.

  • plutarh 30.12.2017.

    ja ovdje vidim mali nogomet i malonogometaše ...i ne znam od kad je to postalo fudbal !?....pardon - "futsal" ....i na kojem je to jeziku !?....ima li netko ideju ?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare