To je to što me zanima!

Mladi dobili Stare i treći put, prvijenac Ive Iličevića

Tradicionalni ogled dan uoči utakmice završio je pobjedom Mladih protiv Starih 3-1, što obično nije dobar znak. Leko je igrao u različitim kopačkama
Vidi originalni članak

Ne treba više ni podsjećati da su dan prije utakmice u Brežicama na treningu reprezentacije igrali Stari protiv Mladih. Treći put zaredom slavili su Mladi, ovoga puta rezultatom 3-1. Golove za Mlade zabili su Luka Modrić, Dario Knežević i Ivo Iličević, kojem je to prvi gol u ovom tradicionalnom susretu. Za Stare je jedini gol zabio Jerko Leko. Nije ga spriječila ni činjenica da igra u dvije različite kopačke - desna bijela, lijeva crvena! Nove kopačke su crvene, no desna ga je žuljala. I zato je preobuo samo desnu, obuo staru bijelu i zaigrao u šarenom izdanju.
Ivana Rakitića, pak, zaboljela je glava nakon jednog sudara s Drpićem. Ostao je par sekundi ležati na travi, ali onda se pridigao i iz auta (izvodi se nogom) lobao Pletikosu i zabio gol. No nije mu priznat, jer to je ipak - aut. Vedran Ćorluka zatresao je prečku, oko Pletikose je doista sijevalo. Valjda će ovoga puta biti prekinuta tradicija da nakon pobjede Mladih na treningu Hrvatska drugi dan ne uspijeva pobijediti.

MLADI - STARI 3-1 (Modrić, Knežević, Iličević / Leko)

MLADI: Subašić - Ćorluka, Knežević, Pokrivač - Modrić, Vukojević, Rakitić, Iličević - Kalinić, Mandžukić.
STARI: Pletikosa - Drpić, Križanac, Vejić, Šimunić - Leko, Pranjić - Petrić, Klasnić, Olić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • netko00 15.10.2008.

    valjda naši napadači neće postit protiv andore kao protiv mladih

Komentiraj...
Vidi sve komentare