To je to što me zanima!

Na obdukciji otkrili da je mladi nogometaš izboden nožem

Patolog tvrdi kako ozljede na gornjem dijelu tijela jasno prikazuju 'tragove borbe' i 'brutalne agresije' te 'uboda nožem' koje su se vjerojatno dogodile nakon susreta...
Vidi originalni članak

Krajem kolovoza svijet su zgrozile vijesti iz Alžira gdje je na nogometnoj utakmici JS Kabylieja i USM Algera kamerunski nogometaš Albert Ebosse, nakon što je slavio gol kod korner zastavice, pogođen oštrim predmetom s tribina, nakon čega je preminuo. 

Njegov je klub tada objavio i potvrdio vijest, a policija je pak pokrenula istragu u nadi kako bi netko od očevidaca na stadionu mogao otkriti počinitelja. Međutim, sada je postalo jasno kako su ti prvotni izvještaji bili lažni, a nova obdukcija otkrila je kako je 24-godišnjak zapravo brutalno ubijen nakon utakmice, i to najvjerojatnije u svlačionici stadiona. 

Kamerunski patolog Andre Moune izjavio je kako Ebosseove ozljede na gornjem dijelu tijela jasno prikazuju 'tragove borbe' i 'brutalne agresije' te 'uboda nožem' koje su se najvjerojatnije dogodile u svlačionici nakon susreta. 

Obitelj traži hitnu intervenciju

Tadašnje objašnjenje događaja rezultiralo je suspenzijom Kabylieja na dvije godine iz svih pan-afričkih natjecanja te dvogodišnjom zabranom igranja pred gledateljima. No, nova saznanja patologa predana su alžirskim i kamerunskim vlastima od kojih se sada očekuje da otvore novu istragu

Alžirski ministar sporta Mohamed Tahmi odbio je komentirati nove nalaze, a obitelj Ebossi zatražila je hitnu intervenciju nakon novih nalaza te dodala kako alžirski klub i Alžirski nogometni savez nisu ispunili svoja obećanja o financijskoj kompenzaciji njihova gubitka. 

Jedina snimka koja postoji s tragičnog događaja prikazuje gol Ebossea i slavlje kod korner zastavice, no ne i 'oštar predmet koji je bačen s tribina'. Stoga još uvijek ostaje nejasno što se zapravo dogodilo tog tragičnog dana u kojem je život izgubio mladi Kamerunac. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Azer2014 18.12.2014.

    toliko uzdizemo taj nogomet kao zlatno tele,boze ako ces nas potopit imas moju podrsku

  • hrvatskiVITEZ 18.12.2014.

    strašno

  • exer55 18.12.2014.

    svašta...naši huligqni su još i dobri

Komentiraj...
Vidi sve komentare