To je to što me zanima!

Mladi rukometaši otvaraju SP: Evo gdje ih možete gledati...

Dečki su zbilja bili maksimalno posvećeni svemu što smo planirali odraditi. Nadajmo se da će sve to funkcionirati i kada dođu utakmice, kazao je prije polaska za Skoplje izbornik Markota
Vidi originalni članak

Proslavili smo prvu svjetsku juniorsku medalju, generacija koju je s klupe vodio Davor Dominiković iz Španjolske se vratila s povijesnim srebrom, a od utorka po novu "mladu" medalju kreću 19-godišnjaci, rukometno i dalje kadeti.

SP U MAKEDONIJI Dolaze nam nova rukometna uzbuđenja: Na redu su kadeti...

U Sjevernoj Makedoniji danas (6. - 18. kolovoza) počinje Svjetsko prvenstvo s kojim će se i zatvoriti ovo dugo, toplo i nakon Španjolske uspješno rukometno ljeto. Radi se o generaciji 2000. čiji je izbornik Siniša Markota. Gdje smo i na čemu smo, vidjet ćemo odmah protiv Norvežana u 10.30 u dvorani Jane Sandanski.

Slijedi dan odmora

- Mislim da smo dobro pripremljeni. Dečki su zbilja bili maksimalno posvećeni svemu što smo planirali odraditi. Nadajmo se da će sve to funkcionirati i kada dođu utakmice - kazao je prije polaska za Skoplje izbornik Markota koji je svoje mladiće tesao od Zadra, preko Delnica i Ivanić-Grada

Nakon Norveške slijedi dan odmora pa redom Čile, Saudijska Arabija, Slovenija i Španjolska. Dalje u osminu finala idu četiri ekipe.

Sve utakmice, pa tako i današnju, možete pratiti OVDJE na službenom IHF-ovu Youtube kanalu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Skyfall 2012 06.08.2019.

    SRETNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare