To je to što me zanima!

Mladi Španjolci ponovili uspjeh seniora: Opet prvaci Europe

Nakon što prije dva tjedna seniorska reprezentacija obranila europski naslov, mlada U19 Španjolska napravila je istu stvar u Estoniji. U finalu je 'furija' dobila Grčku 1-0
Vidi originalni članak

Španjolski nogomet nastavlja svoju dominaciju. Mladi igrači do 19 godina starosti u finalu kontinentalne smotre s 1-0 pobijedili su Grčku i obranili naslov europskih prvaka.

Na Europskom prvenstvu u Estoniji, na kojem su nastupili i mladi hrvatski nogometaši, ponovio se scenarij s nedavno okončanog Eura seniorskih nacionalnih vrsta. Još jednom su titulu najboljih ponijeli Španjolci, a u finalu im je bio dovoljan jedan pogodak protiv Grčke. Strijelac je u 80. minuti bio igrač madridskog Reala Jese Rodriguez. Ukupno mu je ovo bio 5. pogodak čime je ponio i naslov najboljeg strijelca natjecanja.

Inače, Španjolska je u skupini upisala dvije pobjede i remi, dok su u polufinalu porazili Francuze nakon jedanaesteraca.

EP nogometaša U19, finale:

Španjolska – Grčka 1-0 (Rodriguez 80)

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mariokempes 16.07.2012.

    svaka čast furiji najbolji su al nisan znao da grci imaju tako dobre mlade igrače ne mogu vjerovat da su čak do finala dogurali

  • Viktor Budaković 16.07.2012.

    Imali kraja Španjolskoj dominaciji u nogometu

  • Yassa 16.07.2012.

    ovo je lijepši nogomet od seniora a svaka čast ljudi rade na nogometu nečekaju da talenti ispadnu od nekud

Komentiraj...
Vidi sve komentare