To je to što me zanima!

Mladi Vatreni po Euro: Evo gdje gledati utakmicu sa Škotskom

Hrvatska utakmicom protiv Škotske u Šibeniku otvara svoje kvalifikacije za plasman na Euro za igrače do 21 godine.Vatreni igraju u skupini sa Škotskom, Grčkom, Češkom, Litvom i San Marinom
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine u utorak u Šibeniku igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo. Protivnik je Škotska. Hrvatska je jedina momčad u skupini bez odigrane utakmice. Po tri boda već imaju Grčka, Škotska i Češka koje su slavile u svojim prvim utakmicama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica protiv Škotske na Šubićevcu igra se od 20 sati, a prijenos uživo možete pratiti na programu HNTV-a. Komentator će se javiti deset minuta prije početka utakmice, a prije utakmice će se premijerno emitirati pregled aktivnosti svih hrvatskih nogometnih reprezentacija.

Hrvatska u kvalifikacijama igra u skupini 4, a osim Škotske tu su i Grčka, Češka, Litva i San Marino. Prvoplasirana momčad skupine ide direktno na Euro, ali i šest najboljih drugoplasiranih momčadi iz devet skupina. 

Vatreni vrijede 20 milijuna eura

Navijači puno očekuju od mladih Vatrenih koji vrijede oko 20 milijuna eura. Iako više u momčadi nema Alena Halilovića, Josipa Brekala, Nikole Vlašića i Duje Ćalete Cara, tu su zvijezde poput Borne Sose, Nikole More, Luke Ivanušeca, Lovre Majera, Domagoja Bradarića i Sandra Kulenovića.

- Bitno je biti strpljiv i bez nervoze, a onda će doći i rezultat, bez obzira na snagu i kvalitetu Škotske. Cijela skupina je interesantna jer igramo i s Češkom i Grčkom s kojima smo igrali u prošlom ciklusu. To su reprezentacije koje će tražiti da vrate ono što smo im uzeli prošle godine - rekao je izbornik Nenad Gračan u najavi utakmice.

- Ambiciozni smo iako nam je Škotska nepoznanica. Znamo da igraju dosta direktno i agresivno pa se moramo pribojavati njihove igre jedan na jedan u kojoj su vrlo neugodni. U taktičkom smislu moramo odigrati kvalitetnu utakmicu sa što manje grešaka - dodao je. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PetarRadonjic 10.09.2019.

    Prestani te kakit vise ko koliko vrijedi koliko vrijedi azerbajzan koliko mi skoro 20 azerbejzana nevrijede ko mi po corak

  • Manuutd 10.09.2019.

    Gračan uhljeb

  • 10.09.2019.

    ovoga gracana nemrem zmisliti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare