To je to što me zanima!

Mladi Vatreni opet su u igri za Euro: Turska dobila Portugal!

Situacija u grupi završnih kvalifikacija za Euro je prilično zeznuta. Sve četiri momčadi (Hrvatska, Portugal, Turska i Poljska) imaju po tri boda. Hrvatska je prva zbog najbolje gol razlike
Vidi originalni članak

Sreća je pomazila izabranike Ferde Milina! Mlada hrvatska reprezentacija do 19 godina danas je slavila protiv Poljske 2-0 i tako zadržala šansu za plasman na Europsko prvenstvo u Finskoj.

Jedan od ključnih faktora bila je utakmica Turske i Portugala (subota od 17 sati). Mladi Vatreni trebali su pobjedu Turske i dočekali su je. Portugal je vodio praktički cijelu utakmicu golom Benficina Josea Gomesa u 15. minuti.

No, onda se ukazao Berkay Ozcan iz Stuttgarta i u samo šest minuta preokrenuo cijeli susret. Prvo je zabio u 82., a zatim i  u 88. za veliko slavlje turskog izbornika Vedata Inceefea.

Situacija u grupi završnih kvalifikacija za Euro je prilično zeznuta. Sve četiri momčadi (Hrvatska, Portugal, Turska i Poljska) imaju po tri boda nakon dvije odigrane utakmice.

Hrvatska će trebati pobjedu protiv Turske u utorak (17 sati) kako bi se plasirala na EP u Gruziji uz neuspjeh Portugala protiv Poljske (igra se u isto vrijeme). Odlazimo na završni turnir i uz remi u oba susreta jer imamo najbolju gol-razliku.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DambaTheBlackMamba 25.03.2017.

    Nadam se samo da će barem za tu utakmicu biti kakav prijenos ...

  • fenjeri 25.03.2017.

    Na pocetku teksta pise da je ep u finskoj a na kraju teksta da je ep u gruziji pa ja sad nemam blage veze di se igra hahhaha

  • hercules18 25.03.2017.

    Zna netko ako budemo mi i Portugal imali po 6 bodova,jel se gleda medjusobni omjer ili gol razlika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare