To je to što me zanima!

Mladog košarkaša pronašli bez svijesti sa slomljenom kičmom

Njegova obitelj tvrdi da ga je u nesvjesnom stanju pronašao skladištar iz spomenutog objekta, a nakon nesretnog događaja zatražili su snimke videonadzora
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački košarkaš Azur Terzić (21) teško je ozlijeđen pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, javljaju regionalni mediji. 

Terzića su pronašli bez svijesti sa slomljenom kralježnicom u blizini jednog noćnog kluba u Cazinu. 

Prema objavi njegovog kluba KK Igman i KK Bihać u kojem je također igrao, Terzić je bio u noćnom izlasku s prijateljima. 

Njegova obitelj tvrdi da ga je u nesvjesnom stanju pronašao skladištar iz spomenutog objekta, a nakon nesretnog događaja zatražili su snimke videonadzora. 

Međutim, dobili su odgovor da niti jedna kamera nije bila u funkciji te obitelj tvrdi da je riječ o pokušaju ubojstva. 

Mladog košarkaša su s teškim tjelesnim ozljedama hitno prebacili u Sarajevo te se trenutačno nalazi u induciranoj komi. 

Njegova obitelj na društvenim je mrežama objavila mjesto gdje su pronašli mladog košarkaša te su naveli da ovo sigurno nije bio nesretan slučaj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ludi 74 04.10.2022.

    A nikad nisi dozivjeo da se vrata sama zatvore zbog lose postavljenog posla ili onog sistema sto u vecini trgovina ima??

  • daleko najjaci 03.10.2022.

    Zalosno,steta za momka..Treba prevrnit sve,naci krivca,ne odustati dok se to ne rijesi,dok se ne kazni pocinioc. Valjda se zna tko zalazi tu,kakve njuske,nije to neki velegrad.

  • sinjskidišpetpk 03.10.2022.

    Sa slomljenom “kičmom”?

Komentiraj...
Vidi sve komentare