To je to što me zanima!

Mladost deklasirala Barcelonu, Primorje se poigralo s Egerom

Hrvatski predstavnici u trećem kolu vaterpolske Eurolige imali su savršen dan. Primorje je u gostima pobijedilo Eger 11-6, a Mladost u Zagrebu Barcelonu 10-4
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Mladosti nastavili su sjajnu sezonu u Europi uvjerljivom pobjedom na Savi protiv Barcelone. Mladostaši su goste iz Španjolske deklasirali rezultatom 10-4, a najbolji je kod domaćina bio Petar Muslim sa četiri gola. Po dva su dodale zvijezde momčadi Igor Hinić i Vanja Udovičić, a za uvjerljivu pobjedu su zabili i Vukičević te Karač, a prelomni trenutak utakmice bila je prva četvrtina koju su 'žapci' dobili 4-1.

Nakon tri kola Mladost ima tri pobjede i u svojoj skupini C vode ispred Partizana koji je u gostima pobijedio grčki Olympiacos 9-7.

Kao i Mladost, veliki dan u Europi imala je i momčad Primorja. Riječani su na gostovanju kod mađarskog Egera pobijedili 11-6, što im je druga pobjeda u skupini. Presudnu prednost vaterpolisti Primorja stekli su u prvoj četvrtini koju su dobili 3-0. Do kraja su samo povećavali prednost do velikih +5 na kraju. Dvostruki strijelci za Riječane u subotu su bili Denes Varga, Aleksandar Tiškivski, Marko Jelača i Javier Garcia, dok su po gol dodali Nikola Franković, Daniel Varga i Marin Beltrame.

Riječani su sada s utakmicom više drugi u skupini D, iza Juga, koji svoju utakmicu 3. kola igra u nedjelju protiv Barcelonete u Dubrovniku. 

Skupina C:

Mladost – Barcelona 10-4

Olympiacos – Partizan 7-9

Redoslijed: 1. Mladost 9 bodova, 2. Partizan 4, 3. Barcelona 4, 4. Olympiacos 0

Skupina D:

Eger – Primorje 6-11

Jug – Barceloneta (nedjelja)

Redoslijed: 1. Jug 6 (-1), 2. Primorje 6, 3. Barceloneta 3 (-1), 4. Eger 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • barcelona_fan 20.12.2010.

    ove sezone jedan od nasih 3 kluba mora osvojit takmicenje.Pa pun mi kurac vise onog Pro Recca i cigana talijana

  • johnny_1 19.12.2010.

    ma mladost je uradila bogovski posao sa pojacanjima ovo je sada vaterpolska barca ocmi ...

  • vunaking 18.12.2010.

    gaziiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare