To je to što me zanima!

Hokejaši na travi na europskim ispitima: Mladost i Marathon...

HAHK Mladost, prvak Hrvatske prošle sezone, igrat će na turniru u Švicarskoj, dok će Marathon, osvajač prošlogodišnjeg kupa, ugostiti momčadi na turniru u Zagrebu
Vidi originalni članak

Od petka 22. svibnja, do ponedjeljka 25. svibnja održavaju se europska klupska natjecanja hokejaša na travi, a ove godine Hrvatska ima dva predstavnika. Mladost i Marathon.

HAHK Mladost, prvak Hrvatske prošle sezone, igrat će na EuroHockey Club Champions Challengeu I u švicarskom Wettingenu. Na turniru sudjeluje osam klubova a Mladostaši su u skupini s austrijskim AHTC Wienom (petak), turskim Gazientepom (subota) i azerbajdžanskim Akkordom (nedjelja). 

Osim njih, na turniru su predstavnici Walesa, Češke i Švicarske. Posljednjeg dana turnira su na rasporedu utakmice razigravanja, a hrvatskim prvacima je cilj zadržati hrvatskom hokeju mjesto u ovoj razini europskog klupskog hokeja. 

Marathon, osvajač Kupa Hrvatske za 2014. godinu, u Zagrebu je domaćin EuroHockey Club Champions Challenge III, na kojem sudjeluju i klubovi iz Litve (dva predstavnika), Slovenije, Bugarske, Grčke i Mađarske. Zagrebačkom klubu cilj je ulazak u viši razred natjecanja. Ivan Grgurev predstavljat će hrvatske suce na ovom natjecanju.

Utakmice se igraju na igralištu Zagrebačkog hokejskog centra u Zagorskoj 5. 

Raspored utakmica: 

  • petak (22. svibnja), skupina B, 14,15 Ardas Rudamina (Litva) – Napeos Apollon (Grčka), 16,30 Inta-Baltic Champignons (Litva) – Olcote (Mađarska), skupina A, 18,45 NSA Sofija (Bugarska) – Moravske Toplice (Slovenija)
  • subota (23. svibnja.): 13,15 Napeos – Olcote, 15,30 Inta-Baltic – Ardas, 17,45 MARATHON (Hrvatska) – NSA Sofija
  • nedjelja (24. svibnja): 13,15 Ardas – Olcote, 15,30 Napeos – Inta-Baltic, 17,45 Moravske Toplice – MARATHON
  • ponedjeljak (25. svibnja): 10 sati za 5. mjesto, 12,15 razigravanje za Challenge II, 14,30 razigravanje za Challenge II.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • strmi007 21.05.2015.

    To netko gledati i prati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare