To je to što me zanima!

Mladost izborila Rijeku uz plus pet s Olympiacosom

Pobjedom 11-6 na plivalištu uz Savu, vaterpolisti Mladosti nadoknadili su tri gola minusa iz Pireja i izborili put na Final Four Lige prvaka u Rijeci
Vidi originalni članak

Nisam vjerovao da možemo ovako odigrati. Igrali smo ko' divlji psi!, rekao je euforični kapetan Mladosti Zdeslav Vrdoljak. Strašni Olympiacos ove sezone nije izgubio niti jednu utakmicu, a Mladost se s njima gotovo poigravala. Sjajna Mladost, koja je konačno pokazala da je momčad za najviše dosege.
- Budemo li ovako igrali i na Final Fouru, bit ćemo prvaci Europe - siguran je Vrdoljak.
Grci su u Pireju dobili 8-5 i slovili za favorite u ovom ogledu. No nisu računali na ovakvu Mladost, nitko nije.
- Ovo je strašno, ljudi nisu izgubili cijelu sezonu, a mi smo ih razbili - oduševljen je bio i Damir Burić. Mučila se Mladost prvih desetak minuta, Olympiacos je držao 3-3. A onda je krenuo uragan, serijom 5-0 'žapci' su potpuno razoružali protivnika. Muslim je s dva gola pokrenuo tu seriju, a velik posao odradio je Igor Hinić u posljednjoj četvrtini. U prve tri dionice nije zabio ni gola, u posljednjoj - tri! U završnici je Mladost vodila 11-5.
- Od prve sekunde svaki moj igrač je gorio i živio za pobjedu - rekao je trener Mladosti Ozren Bonačić.
- Ovo je kruna rada, ali i talenta mojih igrača. Na treninzima rade kao rudari i zato sam posebno sretan što idemo na Final Four u Rijeku - dodao je Bone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 23.04.2009.

    cudim se kako je ovu utrakmicu komentirao za vaterpolo nepismeni blazicko a ne primjerice jura ozmec koji nesto i zna i iz okolice zagreba je

  • Keksolino 22.04.2009.

    Bravo ekipa !!

  • uNkNoWnGuY89 22.04.2009.

    Bravo decki, svaka cast! Nisam ni ocekivao nista manje od vas! Jos samo da Jug prodje dalje, to bi bilo super...

Komentiraj...
Vidi sve komentare