To je to što me zanima!

MMA borac udario djevojku pa ga prebili na benzinskoj crpki

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maiquel Falcao udario je djevojku na benzinskoj crpki. Bio je s prijateljem, također borcem, Menom. Njih dvojicu napali su prijatelji djevojke. Kaue Mena je kritično...
Vidi originalni članak

Brutalne scene na brazilskoj benzinskoj crpki. Kaue Mena, neporaženi MMA borac (7-0 skor) kritično je nakon žestoke tučnjave koju je izazvao njegov prijatelj, također MMA borac, Maiquel Falcao, prenose brazilski internetski portali.

Sve su snimile nadzorne kamere, a početak sukoba Mene i Falcaa sa skupinom muškaraca uslijedio je nakon što je Falcao odgurnuo djevojku koja je čekala u redu na blagajni. Nedugo nakon toga na benzinsku je upala skupina muškaraca.

Falcao je prvi dobio šakom u glavu, ali nije ostao dužan. Sve se preselilo van, a tamo je deblji kraj izvukao Kaue Mena kojeg je netko nokautirao drvenom letvom. No to nije bio kraj. Mena je ležao u nesvijesti, a drugi muškarci su ga i dalje tukli. 

Netom prije dolaska policije jedan od muškaraca zaletio se i još jedanput udario nogom u glavu borca koji je ležao bez svijesti na asfaltu. Obojica MMA boraca završila su u bolnici. Falcao je već pušten, ali Mena je kritično. Morao je na operaciju. I dalje se ne zna hoće li se oporaviti i ikad više ući u oktogon. 

Idi na 24sata

Komentari 262

  • StjepanKatančić_1 12.07.2013.

    hahahah dečki od jačeg uvijek ima jači i od budale veća budala...Frjer ide žensku udarit i zasluženo je dobio svoje..

  • tomos37 12.07.2013.

    mislio je da njemu niko nista ne moze, kad ono letva xD

  • IvanKovačević_1 12.07.2013.

    Ovo je namještaljka, vidi se da ova druga kurvica nešto govori kad Falcao dolazi na blagajnu. I kako se smiješe kad dolaze njihovi dečki da srede stvar. da nije bilo letve i ostalih rekvizita nebi samo tako prošli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare