To je to što me zanima!

MMA legenda prozvala Soldića: Molim vas, dogovorite tu borbu

Napravite ono što možete, pričajte s Bellatorom, želim tu borbu, napisao je Paul Daley na Instagramu označivši Soldićevog menadžera Ivana Dijakovića koji je istu podijelio
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić (20-3, 26) nedavno je pobijedio legendarnog Mameda Halidova  (35-8-2, 41) nokautiravši ga u drugoj rundi pa tituli iz velter kategorije dodao i onu iz srednje.

POGLEDAJTE VIDEO: Soldić vs. Halidov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvostruki prvak KSW-a nakon meča je prozvao poljskog borca Tomasza Narkuna te najavio pohod na titulu u poluteškoj kategoriji, a njegovi brojni obožavatelji nadaju se kako će Soldića vidjeti i u UFC-u.

Hrvatski borac iz Viteza došao je do najveće pobjede u karijeri, mogao bi se još neko vrijeme zadržati u Poljskoj, ali isto tako bismo ga uskoro mogli gledati u Bellatoru. 

MMA legenda Paul Daley na Instagramu je jasno dao do znanja kako se želi boriti protiv Soldića, a u objavi je označio njegovog menadžera Ivana Dijakovića. 

- Molim vas, dogovorite borbu protiv Soldića. Napravite ono što možete, pričajte s Bellatorom, želim tu borbu -  podijelio je Dijaković Paulovu objavu na svom profilu.

Soldić je u dosadašnjoj karijeri slavio 20 puta te je tri puta izgubio. Posljednji put je poražen prije četiri godine nakon čega je nanizao sedam pobjeda. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ivan85 23.12.2021.

    Njemu prvo treba jedno 2 godine da se ocisti od sve kemije sto si je ubrizgao, pa tek onda moze razmisljati o UFC-u.. e sad pitanje je koliko ce to utjecati na njegovu snagu, jer vidi se iz aviona da se sprica sa svim i svacim

  • nemam imeeeeee 23.12.2021.

    Ako uzme pojas i u trecoj kategoriji onda je najbolji ikada u Europi mma

  • pametnijiodtebe 23.12.2021.

    Nadam se da ce mu ovo biti zadnja stepenica prije UFC-a. Ako dobije ovu borbu vrlo vjerojatno bi mu i UFC odma dao ozbiljnu borbu u top 15

Komentiraj...
Vidi sve komentare