To je to što me zanima!

Moćna Rijeka! Golom Župarića pao je moskovski Lokomotiv!

Momčad Matjaža Keka dominirala je prvo poluvrijeme dok je u nastavku utakmice tempo očekivano pao. Rijeka je tako upisala drugu pobjedu zaredom nakon što je Astra izgubila 3-1
Vidi originalni članak

Rijeka je u trećoj pripremnoj utakmici u Sloveniji s minimalnih 1-0 dobila ruskog prvoligaša Lokomotiv iz Moskve.

Već u 9. minuti zaprijetio je Gavranović čiji udarac s 20-ak metara odlazi pokraj gola. Imali su Riječani još nekoliko pokušaja, no nisu bili precizni. Rusi su zaprijetili u 24. minuti preko Arija čiji dalekometni pokušaj odlazi preko gola.

Do vodstva, a kasnije i pobjede Rijeka je stigla u 30. minuti kada je nakon slobodnog udarca najbolje reagirao Župarić i zabio za 1-0.

U nastavku utakmice gledali smo puno slabiji nogomet, što je normalno s obzirom da su pripreme, no Rijeka je sačuvala vodstvo i stigla do druge pobjede, nakon što su prije tri dana s 3-1 srušili Astru.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Samarsa 01.07.2017.

    Uh kako bi bilo dobro imati 3 predstavnika u europi.

  • plutarh 01.07.2017.

    baš sam neki dan razgovaral s Ronaldom i Messiem ...glas im je drhtao od straha u spomen na Rijeku...a u njihovim očima se očitavao užas kad sam im spomenuo da bi se moglo desiti da će morati igrati protiv Uragana s Kvarnera !....A Bayern i Juve ...ma njih će Rijeka pregaziti ko plitki potok Kustošak !....Kad oni krenu u pokoravanje svijeta ... čudo jedno !

  • NEO 23 30.06.2017.

    dinamo je pustio hnl rijeci nemojte biti naivni

Komentiraj...
Vidi sve komentare