To je to što me zanima!

Modri bez pola obrane na City! Theophile i Perić suspendirani

PROBLEMI Nenad Bjelica u posljednjem će kolu grupne faze Lige prvaka protiv Pepa Guardiole morati dati šansu nekom od stopera koji su manje igrali. Opcija je Joško Gvardiol
Vidi originalni članak

Ako će Pep Guardiola u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka na Maksimiru protiv Dinama kombinirati sa sastavom, to će učiniti i Nenad Bjelica. I to u najosjetljivijem dijelu, obrani.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojica stopera "modrih", Kévin Théophile-Catherine i Dino Perić, dobili su žute kartone već do 20. minute koji im onemogućavaju nastup u utakmici protiv Manchester Cityja 11. prosinca u Zagrebu od 18.55.

OSTALE UTAKMICE Šahtar iznenadio City remijem; Perišić dva puta asistirao...

Francuz je u 13. minuti na sredini terena spriječio opasan napad Atalante srušivši Robina Gosensa i sudac Sergej Karasev iz Rusije upisao ga je u bilježnicu, a šest minuta poslije Perić je preoštro startao na Alejandra Gómeza i jednako završio.

Perićev slab dan nastavio se nedugo potom, u 26. minuti skrivio je penal kad je promašio loptu i udario Luisa Muriela nakon nepotrebnog vraćanja lopte prsima Marina Leovca. Muriel je penal i realizirao.

VIDEO: ŽESTOKA TUČNJAVA Kaos pred meč Dinama! Letjele baklje i boce, dvojicu su odveli

Bjelica od stopera na raspolaganju, uz Emira Dilavera, ima i mladog Joška Gvardiola (17).

Idi na 24sata

Komentari 31

  • aaerts 27.11.2019.

    Hajrović je trebao igrat , zašto on ne igra?

  • BlackRonsky 27.11.2019.

    Kada Guardiola vidi da igra Gvardiol..Pa mislim da će ga kupit samo radi toga e..

  • 27.11.2019.

    Pa složimo se svi da sudac nije imao baš iste kriterije. Dva puta igrači Atalante rade prekršaj na Olmu bez da sudac išta svira , a iste takve i slabije radi Dinamovi igrači i dobe žute kartone

Komentiraj...
Vidi sve komentare