To je to što me zanima!

'Modri' čestitali bivšem igraču: Modrić je sve ovo zaslužio!

'Luka je svojim radom i ponašanjem na terenu, ali i van njega oduvijek pokazivao da je veliki igrač i čovjek, a danas je to službeno prepoznao i cijeli nogometni svijet'
Vidi originalni članak

Luka Modrić je od 2003. do 2008. godine bio u Dinamu. Na početku karijere na posudbama u Zrinjskom i Interu iz Zaprešića, a za 'modre' je igrao tri godine i ubilježio nešto više od 100-tinjak nastupa. Klub u kojem je počeo prve velike korake nije ga zaboravio i na službenoj stranici je objavio priopćenje u kojem mu čestitaju.

Donosimo ga u cijelosti:

GNK Dinamo od srca čestita našem bivšem igraču Luki Modriću na prijelazu u jedan od najvećih svjetskih klubova - Real Madrid.

Luka Modrić, naš bivši igrač, kapetan i član Dinamove obitelji danas je postao igrač kraljevskog kluba iz Madrida. To je golemo priznanje za Luku, ali i cijeli naš nogomet jer imati igrača u Real Madridu, na najvećoj svjetskoj pozornici mogu samo najveći.

Luka je svojim radom i ponašanjem na terenu, ali i van njega oduvijek pokazivao da je veliki igrač i čovjek, a danas je to službeno prepoznao i cijeli nogometni svijet.

Luka, zaslužio si i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • brgljec 28.08.2012.

    ČIME JE ON TO ZASLUŽIO ???

  • djuro 1971 27.08.2012.

    dobro bahat nije,kulturan je,u svakom slučaju pozitivno djeluje jer je skroman i to se cjeni....

  • MajaPetrlić 27.08.2012.

    svaka čast Dinamu na ovome, stvarno lijepa gesta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare