To je to što me zanima!

'Modri' doveli talentirani dvojac iz Crne Gore: 'Znam baš sve o Dinamu, ispunio sam svoj san'

Iznimno sam sretan što sam postao član Dinama. Svi mi smo svjesni veličine tog kluba koji je postavio visoke standarde u regiji i privilegij je za mladog igrača da svoj razvoj nastavi u Maksimiru, rekao je Vukotić...
Vidi originalni članak

Nakon brojnih odlazaka u ljetnom prijelaznom roku, Dinamo je dana potvrdio dolazak dvojice mladih nogometaša iz Crne Gore. Riječ je o Andriji Kolundžiću (18) koji je stigao iz FK Iskre te Milanu Vukotiću (18) koji je došao iz Budućnosti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne bih želio da bude fraza, ali ja sam zaista ispunio svoj san potpisom za Dinamo. Toliko toga znam o ovom klubu jer sam ih pratio i dok nije bilo naznaka da bih mogao postati njegov igrač. Zahvaljujem se Upravi kluba, svjestan kako je ispred mene veliki rad i trud da bih opravdao njihovo povjerenje ali i ono mojih agenata koji su vjerovali u mene od prvoga dana. Vjerujem u uspješno vrijeme koje ću provesti u Dinamu na veliko zadovoljstvo svih u Dinamu, naših navijača i moje osobno. Iskoristio bih priliku da se zahvalim ljudima u Iskri i Danilovgradu na odličnoj suradnji proteklih godina i želim im uspješnu sezonu – rekao je Andrija koji koji igra na poziciji desnog krila.


 
Njegov sunarodnjak Milan Vukotić u Dinamo je stigao iz FK Budućnosti iz Podgorice. Prošao je sve selekcije mlađih uzrasta reprezentacije Crne Gore, a trenutno je na okupljanju U-21 reprezentacije u Podgorici. 

- Ovo mi je najljepši mogući poklon za rođendan. Iznimno sam sretan što sam postao član Dinama. Svi mi smo svjesni veličine tog kluba koji je postavio visoke standarde u regiji i privilegij je za mladog igrača da svoj razvoj nastavi u Maksimiru. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi iz Dinama, njegovih navijača i struke. Ovim putem također bih se zahvalio mojim agentima i obitelji jer su me savjetovali kako je Dinamo pravi izbor - rekao je Milan kojem je prirodna pozicija na mjestu polušpice.

Ovaj talentirani dvojac bi se trebao priključiti Dinamovoj drugoj momčadi...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • croorc 06.10.2020.

    Proći će omladinsku školu, pa će igrati az Dinamo II u 2. HNL, pa će igrati za Dinamo II Ću-Ću u 1. HNL, pa će im na kraju vrhunac karijere biti odlazak u Istru i Varaždin.

  • Trump Jong Un 05.10.2020.

    Imam neki predosjećaj da bi od ovog dvojca nešto moglo bit iako Crnogorci a treba trčat ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare