To je to što me zanima!

'Modri' nude 2,5 mil. €: Velika rumunjska nada ipak preskupa

Hrvatski prvak Dinamo bukureštanskom imenjaku nudi maksimalnih 2,5 milijuna eura za Dorina Rotariua, no u Bukureštu ne pristaju na ništa manje od četiri milijuna eura
Vidi originalni članak

Iako su čelnici Dinama ozbiljno zainteresirani za Dorina Rotariua (21), čini se da od posla ipak neće biti ništa. Prema pisanju rumunjskih medija 'modri' bukureštanskom Dinamu nude 2,5 milijuna eura za krilnog napadača, no rumunjski imenjak traži milijun i pol više.

Pregovore je potvrdio direktor bukureštanskog kluba, no dalje od razgovora zasad nije otišlo. Zanimanje za Rotariua i njegova suigrača iz istog kluba Steliana Filipa potvrdio je rumunjskim medijima i Alexandru Matel. Dinamov desni bek priznao je kako su se u Maksimiru i kod njega raspitivali za spomenuti dvojac što jasno otkriva da 'modri' traže pojačanja na krilnim i bekovskim pozicijama.

No na tome bi, čini se, moglo i ostati jer ako će Rumunji doista inzistirati na odšteti vrijednoj četiri milijuna eura, Dinamo bi vrlo lako mogao odustati. Za bukureštanski klub dobar je podatak i da mladog krilnog napadača navodno traži i bogati Galatasaray pa u pregovorima s Dinamom imaju jak adut.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • POTPEC 24.12.2016.

    Velika ovogodišnja Dinamova zarade se pretvorila odavno u veresiju, tako da više ni ne mogu ponuditi. A i ovo šta nude dat će neki tkz. donatori ili bankovni kredit.

  • sena2 24.12.2016.

    Purgeri bi nesto besplatno pa da ga mogu prodati za 10 ak miliona. Hahahaha...Svetinja....

  • strmi007 24.12.2016.

    Tko je ovaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare