To je to što me zanima!

'Modri'' su otišli za Rumunjsku, Zoran Mamić: Idemo pobijediti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vjerujemo u našu kvalitetu, vjerujemo u našu dobru igru i vjerujemo da ćemo to prvo poluvrijeme riješiti na najbolji mogući način, a to znači pobjedom, rekao je Mamić
Vidi originalni članak

Nogometaši i stručni stožer zagrebačkog Dinama otputovali su u Rumunjsku na prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige protiv domaćeg Petrolula , a trener 'modrih', Zoran Mamić , najavljuje kako već u prvoj utakmici žele pobjedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pred nama je prvo poluvrijeme vrlo važne utakmice. Igramo protiv protivnika koji je izrazito dobar i izrazito kvalitetan , međutim mi vjerujemo u našu kvalitetu, vjerujemo u našu dobru igru i vjerujemo da ćemo to prvo poluvrijeme riješiti na najbolji mogući način , a to znači pobjedom - rekao je trener Dinama u zagrebačkoj zračnoj luci te dodao:

- Svaku utakmicu idemo na pobjedu. Naravno da je to lakše reći nego ostvariti na terenu, međutim objektivno je stanje da Dinamo ima kvalitetu i igrače koji mogu taj rezultat napraviti. Treba vjerovati u to i treba raditi na terenu da se to i ostvari - zaključio je Mamić.

'Morat ćemo biti pravi'

Idemo u Rumunjsku po dobar rezultat , a zna se koji nam je cilj u dvije utakmice protiv Petrolula : plasirati se u Europsku ligu . Nemamo to razloga skrivati niti nešto filozofirati. Oni su kvalitetna momčad, a posebno su opasni doma gdje prošle sezone u prvenstvu nisu izgubili nijednu utakmicu. To dovoljno govori kakvu podršku imaju kod kuće , a sigurno će i protiv nas stadion biti pun - rekao je Arijan Ademi te dodao:

- Vidjeli smo već na pripremama u Sloveniji koliko su dobri. Naravno, nije ta utakmica reprezentativna jer smo tek bili stigli na pripreme i bili na samom početku sezone, no svejedno možemo nešto izvući iz tog susreta. Recimo, Mutu je stvarno odličan igrač i svakim potezom se vidi kako se radi o pravom "španeru", a nezgodni su i Teixeira , Albin i Tamuz . I dva zadnja vezna su im dobra... Jednostavno su dobra momčad i morat ćemo biti pravi - zaključio je veznjak 'modrih'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petrolul u jedan dan rasprodao stadion

Dinamovce čeka paklena atmosfera u Rumunjskoj. Petrolul je, navode tamošnji mediji, rasprodao stadion u manje od 24 sata. Preko 13.000 navijača bit će na trbinama.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • krilnik 20.08.2014.

    O tom po tom!

  • LepoldMandic 20.08.2014.

    ajmo pobjedit dinamooooooooo

  • teletubiess 20.08.2014.

    Nadam se što boljem rezultatu Dinama u Rumunjskoj. Rumunji posljednjih nekoliko godina znaju biti nezgodni i za jače klubove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare