To je to što me zanima!

'Modri' razbili Triglav: Hodžić, Gojak, Machado i Olmo strijelci

Dinamo je već u ranoj fazi utakmice, u prvih 20 minuta slomio suparnika. Amer Gojak načeo je slovenskog drugoligaša u 11. minuti, samo četiri minute kasnije za 2:0 pogodio je Dani Olmo...
Vidi originalni članak

Dinamo se bez problema obračunao s vodećom momčadi Druge slovenske lige; Triglavu iz Kranja zabijali su Armin Hodžić, Paulo Machado, Amer Gojak i Dani Olmo.

Nogometaši Dinama danas su u Rovinju odradili prvu pripremnu utakmicu, te bez većih problema svladali (4:1) Triglav iz Kranja. Ivajlo Petev u ovom je dvoboju koristio usluge 22 igrača.

Triglav iz Kranja vodeća je momčad Druge slovenske lige, ali u dvoboju protiv razigranih Zagrepčana nisu imali nikakve prilike.

Dinamo je već u ranoj fazi utakmice, u prvih 20 minuta slomio suparnika. Amer Gojak načeo je slovenskog drugoligaša u 11. minuti, samo četiri minute kasnije za 2:0 pogodio je Dani Olmo, dok je na 3:0 već u 19. minuti povisio Armin Hodžić.

Slovenski je drugoligaš u 89. minuti dvoboja uspio samo smanjiti rezultat.

Dinamo (4-2-3-1): Zagorac - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa - Karimi, Moro - Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić (još su igrali: Mikulić - Matel, Lešković, Schildenfeld, Soldo - Knežević, Pavičić - Špikić, Machado, Lovren - Mihaljević).

Dinamo pomogao obitelji Karamatić

Posljednjih dana glavna je tema dirljiva priča o četveročlanoj obitelji iz Zagreba koja je u izuzetno teškom financijskom stanju jer nezaposleni roditelji dvoje maloljetne djece ne mogu prehraniti svoju obitelj niti imaju normalne uvjete za život, a osim teške financijske situacije gospodin Ilija boluje od multiple skleroze.

GNK Dinamo odlučio je i ovoga puta pomoći te, uz ostale građane, pokušati barem malo uljepšati život jednoj zagrebačkoj obitelji.

Modri je klub pripremio paket s raznim namirnicama za život, kao i školski pribor za osmogodišnju djevojčicu, a poklon je obitelji Karamatić u srijedu, 18. siječnja, u ime kluba predao igrač prve momčadi Mario Šitum.

Uz akciju kluba, igrači Dinama odlučili su i financijski pomoći ovoj zagrebačkoj obitelji. Gospodin Ilija i njegova djeca inače su veliki navijači modrog kluba pa je tako Šitum pozvao obitelj Karamatić da budu gosti na Maksimiru na otvorenju drugog dijela sezone i utakmici Dinamo - Slaven Belupo, 18. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vučko SL 19.01.2017.

    Treba ovog Olma forsirati u FM 16 je mali wonderkid i razbija kasnije kad se razvije :)))

  • SPALATINO 18.01.2017.

    Strpite se još malo strpače vas Maminjo u ligu sa bračom .Tamo i pripadate

  • ANTI86 18.01.2017.

    Trebamo igrat protiv jacih klubova a ne ovakvih na razini hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare