To je to što me zanima!

Modrić asistirao za gol, Real pobijedio kod Raya Vallecana

Real Madrid pobijedio je u 12. kolu Primere Rayo Vallecano 3-2 u gostima. Ronaldo je zabio dva gola, Bale ostvario dvije asistencije, a domaćini su zabili dva penala
Vidi originalni članak

Nakon spektakularne utakmice na Santiago Bernabeuu na kojem je palo deset golova u pobjedi nad Sevillom (7-3), nogometaši Real Madrida osigurali su još jednu golijadu u 12. kolu Primere.

'Kraljevski klub' stigao je do druge pobjede u nizu slavivši na gostovanju kod Raya Vallecana 3-2. Iako je bilo manje golova nego u prošloj utakmici, sličan scenarij se dogodio i večeras kao protiv Seville u srijedu. Real je u prvih pola sata igre odlučio susret da bi dopustio protivniku da se vrati u utakmicu.

Cristiano Ronaldo je donio vodstvo već u 3. minuti nakon asistencije Luke Modrića, a povisio je Karim Benzema u 31. minuti nakon asistencije Garetha Balea. Pitanje pobjednika riješio je Ronaldo svojim drugim golom u 49. minuti na drugu asistenciju Velšanina.

No Rayo se nije predavao te se u razmaku od samo dvije minute vratio u igru. Sudac je u 53. i 55. minuti dosudio čak dva penala za domaćine, koje je realizirao Viera za smanjenje zaostatka na 3-2. Rayo je imao nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, ali pokušaji nisu našli put do gola te su se morali pomiriti s već devetim porazom zbog kojeg drže začelje Primere.

Deset golova na Bernabeuu, dvaput Rakitić, hat-trick CR-a!

Idi na 24sata

Komentari 210

  • Rox 03.11.2013.

    Ronaldo zabio Modriću :)

  • kobac25 03.11.2013.

    Sudeći po igrama naših reprezentativaca u svojim klubovima Island bi trebali pregazit kao plitak potok :D

  • Anchor 03.11.2013.

    Sreca i sudac spasili Real, to bi trebao biti naslov; da je sudac dao drugi zuti, odnosno crveni Igrcu Reala u 57' pitanje je kako bi zavrsilo; inace oba kaznena udrca cista "ko' suza". Pa Real nakon 0:3 u 51' se nije sastao s loptom, osim jednog prodora Ronalda pred kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare