To je to što me zanima!

Modrić čestitao Lovrenu: Do kraja ili se ostavljam nogometa

Liverpool je pobijedio Barcelonu 4-0 i stigao do velikog preokreta i finala Lige prvaka. Dejan Lovren proslavio je nevjerojatnu noć, a na pobjedi mu je čestitao i Luka Modrić...
Vidi originalni članak

I osmu godinu zaredom Hrvatska će imati predstavnika u finalu Lige prvaka, a ta čast pripast će Dejanu Lovrenu. Hrvatski reprezentativac nije igrao, ali svjedočio je najvećem preokretu u povijesti nogometa. Lovren je proživljavao pravu eksploziju emocija i drame na travnjaku.

VIDEO Prorok Bišćan: Nije to gotovo, Liverpool može okrenuti Barcu

Dejan je detalje emotivne noći podijelio na Instagramu, a na pobjedi mu je čestitao i Luka Modrić.

. Ma, što je ovo bilo!? Kakva momčad, još jedan finale, nezaboravni trenuci, ovo može samo Anfield! Neizmjerno sam ponosan na ove dečke - napisao je Lovren, a kapetan mu odgovorio:

- Bravo, brate, svaka čast! Ove godine do kraja - napisao mu je Luka Modrić, a Lovren nastavio:

- Moramo, brate, inače se ostavljam nogometa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dejan Lovren i Liverpool su i prošle godine igrali u finalu, ali tada ih zaustavili upravo Luka Modrić i Real Madrid. No ove sezone nogometni Bogovi kroje drugačiju priču i Liverpool je opet došao do finala iako su u prvoj utakmici izgubili 3-0. Svi su ih otpisali, ali ne i njihov Šef Jurgen Klopp koji je vjerovao u njih. 

NITKO KAO LIVERPOOL Istanbulsko čudo se ponovilo! Liverpool piše novu povijest

Pokazao je nevjerojatan njuh i lukavost, Ubacio Origija i Wijnalduma kada je to trebalo, a oni su mu na kraju i donijeli veliki preokret koji je bacio Messija i Barcu u očaj i drugu godinu zaredom.

Hrvatski predstavnici osvajali su Ligu prvaka prethodnih sedam godina, a Lovren će imati priliku nastaviti tu tradiciju i u svome drugom finalu stići do prvog naslova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • KristijanCro 08.05.2019.

    Zasluženo i sve čestitke Liverpoolu i želim im da osvoje

  • DominikLivakovic1 08.05.2019.

    Bravo Liverpool. Bravo Klopp. Pokazao je tata nogometa kako se igra. Bez kompromisa, 100% napad svih 180+ minuta. Iako sam navijač Barce, drago mi je što Liverpool ide dalje. Zbilja su zaslužili. Bolji u obje utakmice. A uz to, ovo bi značilo da se rješavamo panja na klupi. Nadam se bar Pocchetinu ili nekom normalnom imenu. Dosta mi je Tata Martina, Valverdea, Enriquea. Dosta.

  • nogometni_fan 08.05.2019.

    stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi... ajmo Dejane, kakvo će to finale biti, Liverpool i Ajax/Tottenham..kao nekada, dok šeici i petrodolari nisu bili glavni u nogometu..još jednom se pokazuje kako je nogomet romantika.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare