To je to što me zanima!

Modrić: CR7 i Messi nisu ispali fer, najbolje da ukinemo izbore

Ispada da ti izbori i trofeji imaju važnost i vrijednost samo kad ih oni osvoje. Nije fer, ni prema igračima ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, rekao je Luka za SN
Vidi originalni članak

Luka Modrić osvojio je sve individualne nagrade, a šlag na tortu bila je Zlatna lopta, najstarija i najcjenjenija individualna nagrada u nogometnom svijetu. Prekinuo je Luka dominaciju Ronalda i Messija, koji su se proteklih 10 godina izmjenjivali na podiju.

Ovaj put, nisu ni došli na svečanost jer su znali da neće osvojiti nagradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ispada da ti izbori i trofeji imaju važnost i vrijednost samo kad ih oni osvoje. Nije fer, ni prema igračima ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, a ni prema nogometu i navijačima - rekao je Luka Modrić za Sportske novosti.

- Ronaldo i Messi su dva fenomena, dominanti su desetak godina i po kvalitetama su iznad svih. Ali ovdje pričamo o sezonskom učinku. Valjda nešto znači kad su isti rezultati glasovanja kod izbornika, trenera, igrača, novinara i navijača. Ili su svi u zabludi. Ako ćemo glasovati o kvaliteti igrača, onda se trebaju ukinuti svi izbori i trofeje podijeliti njima dvojici dok budu aktivno igrali - dodao je Luka.

Cijeli intervju pročitajte u Sportskim novostima.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • prijava123 15.12.2018.

    Messi je najbolji igrac na svijetu uvjerljivo. Eto zašto te nagrade vise nemaju smisla i to dobro znas svako jutro kad se probudis

  • Orahova1 15.12.2018.

    Ako ikad iti jedan od ove dvojice osvoje koju nagradu svi igrači bi ih trebali bojkotirati i ne doči na ceremoniju umišljena stoka a ne ljudi.

  • 15.12.2018.

    Koliko vidim i Modrić je "loš dobitnik", sad je, kako je i Ronaldo i Messi su za ovu godinu prošlost. Šta se još toliko priča zašto tko nije došao kamo. Što čemo celu godinu pričati kako je jedan dobio, a drugi nisu došli i da onima što glasaju nije bilo više, da opet dobije Ronaldo ili Messi? Ove godine si dobio ti Modriću i gotovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare