Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
136 komentara

Modrić: CR7 i Messi nisu ispali fer, najbolje da ukinemo izbore

Ispada da ti izbori i trofeji imaju važnost i vrijednost samo kad ih oni osvoje. Nije fer, ni prema igračima ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, rekao je Luka za SN

Foto: reuters/Pixsell
136 komentara

Luka Modrić osvojio je sve individualne nagrade, a šlag na tortu bila je Zlatna lopta, najstarija i najcjenjenija individualna nagrada u nogometnom svijetu. Prekinuo je Luka dominaciju Ronalda i Messija, koji su se proteklih 10 godina izmjenjivali na podiju.

Ovaj put, nisu ni došli na svečanost jer su znali da neće osvojiti nagradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ispada da ti izbori i trofeji imaju važnost i vrijednost samo kad ih oni osvoje. Nije fer, ni prema igračima ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, a ni prema nogometu i navijačima - rekao je Luka Modrić za Sportske novosti.

- Ronaldo i Messi su dva fenomena, dominanti su desetak godina i po kvalitetama su iznad svih. Ali ovdje pričamo o sezonskom učinku. Valjda nešto znači kad su isti rezultati glasovanja kod izbornika, trenera, igrača, novinara i navijača. Ili su svi u zabludi. Ako ćemo glasovati o kvaliteti igrača, onda se trebaju ukinuti svi izbori i trofeje podijeliti njima dvojici dok budu aktivno igrali - dodao je Luka.

Cijeli intervju pročitajte u Sportskim novostima.

Naši partneri pišu
Message