To je to što me zanima!

Luka Modrić odazvao se akciji za bolesnog navijača Partizana

Bok, Isaija! Šaljem ti velike pozdrave iz Madrida u ime cijele ekipe i moje osobno ime. Nadam se da si dobro, da se uskoro vidimo na nekoj od naših utakmica, rekao je Luka Modrić
Vidi originalni članak

Isaija Pantić (13), sin novinara Partizanove televizije Željka Pantića, teško je bolestan. Dječak boluje od tumora na mozgu te mu je potrebna hitna operacija u Sjedinjenim Državama, izvijestila je službena stranica beogradskih crno-bijelih.

Uzrok tumora prvotno su mu pogrešno dijagnosticirali i pokazalo se da je on iznimno rijedak te ga se ne može klasificirati. Operaciju bi trebao obaviti 26. veljače u Dječjoj nacionalnoj bolnici u Washingtonu.

Obitelj je osigurala troškove putovanja i jednomjesečnog boravka u SAD-u, no problem su jako kratki rokovi za uplatu troškova operacije. Točnije, do ponedjeljka, 19. veljače moraju uplatiti 126.713 dolara.

Partizan je pokrenuo humanitarnu akciju kojoj su se priključili i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, bivši jugoslavenski košarkaški reprezentativac Vlade Divac te Miroslav Đukić, bivši jugoslavenski nogometni reprezentativac i sadašnji trener Partizana.

- Bok, Isaija! Šaljem ti velike pozdrave iz Madrida u ime cijele ekipe i moje osobno ime. Nadam se da si dobro, da se uskoro vidimo na nekoj od naših utakmica. Još jednom, veliki pozdrav i sve najbolje - poručio je Luka na kraju priloženog videa.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • boba1111 17.02.2018.

    Luka ajde pokazi se jos veci covjek nego sto jesi pa daj jedan dio novca za tog decka da ozdravi kako smo i mi zdravi da moze samo normalno zivjeti.

  • miodrag_misha 16.02.2018.

    Luka ljudina.pozdrav iz Beograda za velikog igraca i jos veceg coveka.

  • Kianer_1 15.02.2018.

    Bravo luka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare