To je to što me zanima!

Modrić donirao dres sa SP-a stradalima u potresu u Turskoj

Pozdrav svim mojim turskim prijateljima. Želim vam poslati molitvu i snagu u ovim teškim trenucima. Ostanite jaki, uvijek ćemo biti uz vas i moliti se za vas, poručio je Modrić
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37) donirao je dres koji je nosio na otvaranju Svjetskog prvenstva u Katru tijekom utakmice protiv Maroka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dres je donirao za sve stradale u Turskoj tijekom potresa u kojem je poginulo gotovo 41.000 ljudi. Ranije su istu gestu napravili Dominik Livaković i Joško Gvardiol. 

Veleposlanik Yavuz Selim primio je dres u turskom veleposlanstvu u Hrvatskoj, a vijest je podijelio na društvenim mrežama. 

- Pozdrav svim mojim turskim prijateljima. Želim vam poslati molitvu i snagu u ovim teškim trenucima. Ostanite jaki, uvijek ćemo biti uz vas i moliti se za vas -  poručio je Modrić u videozapisu. 

Podsjetimo, Modrić je u izboru za Fifinu nagradu 'The Best' završio na četvrtom mjestu, a bio i jedan od nogometaša u najboljoj momčadi svijeta prema krovnoj svjetskoj nogometnoj organizaciji Fifi, a najbolje su birali upravo nogometaši. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 28.02.2023.

    antiretaj bi da odma 2 stolica zelena ili bar jedan vailant bojler

  • universe 28.02.2023.

    Sigurno ima zmiju u novčaniku, ne bi taj dao nikome ni centa osim za svoje luksuzne vile i automobile.

  • 28.02.2023.

    Eto, svi mi imamo svoje slabosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare