To je to što me zanima!

Modrić došao tamo gdje je sve počelo: Nekad dječak, a danas je najbolji igrač na svijetu

Na službenom profilu Dinamove nogometne škole i Dinama, objavili su fotografiju hrvatskog 'maestra' Luke Modrića koji je svojim posjetom razveselio mlade nogometaše
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je na Maksimiru odradila posljednji trening uoči dvoboja protiv Danske u Ligi nacija, a hrvatski kapetan Luka Modrić (37) iskoristio je tu priliku za posjet Dinamovoj nogometnoj školi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Modrić je također istu pohađao nakon čega je davne 2003. godine u Dinamu započeo profesionalnu karijeru. 

"Nekad dječak u Dinamovoj školi, a danas najbolji igrač na svijetu", napisali su na Dinamovom Instagramu uz fotografiju Modrića s polaznicima Dinamove škole. 

 

Nogometnu karijeru započeo je u mlađim uzrastima NK Zadra, da bi 2000. godine prešao u Dinamo. Zatim su uslijedile posudbe u Zrinjski i Inter iz Zaprešića nakon čega je izborio mjesto u prvih 11 u redovima 'plavih'. Za Dinamo je ukupno odigrao 73 utakmice, zabio 22 gola te upisao 21 asistenciju. 

Godine 2008. u transferu vrijednom 22,5 milijuna eura otišao je u Tottenham gdje se zadržao do 2012. kada je prešao u Real Madrid. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO PROLAZNIKE - POLJUD ILI MAKSIMIR?

Idi na 24sata

Komentari 72

  • GeneralPraljakUskoplje 22.09.2022.

    Koja je pozitiva ovaj covjek …

  • Bože Dragi 22.09.2022.

    Prenesi im znanje kako utajiti porez, kako otvoriti bannovni račun na dijete od 3 godine kako lažno svjedočiti, al su našli dobar primjer djeci

  • Hrvoje765 22.09.2022.

    Jedan od najboljih nogometaša na svijetu u posjeti jednoj od najboljih nogometnih škola na svijetu, bez koje ne bi bilo ni maestra Modrića. Velik si Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare