To je to što me zanima!

Modrić: Englezi su govorili da smo umorni, e pa eto im sad...

Hvala vam, možemo biti ponosni i sretni. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu nakon primljenog gola i nadigrali smo ih iako su govorili da smo umorni i da su spremniji od nas, rekao je Luka Modrić nakon pobjede...
Vidi originalni članak

Možemo se svi uštipnuti, no ne, nije san. Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Vatreni su u polufinalu pobijedili Englesku 2-1 i prošli u povijesno finale. Svoje nevjerojatnu sreću za HRT podijelio je kapetan Luka Modrić, jedan od najboljih igrača ovog Svjetskog prvenstva.

JE LI OVO SAN?! U FINALU SMO! Plačite, grlite se, slavite... Englezi, idete kući

- Hvala vam, možemo biti ponosni i sretni. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu nakon primljenog gola i nadigrali smo ih iako su govorili da smo umorni i da su spremniji od nas. Napravili smo veliki broj prilika i šteta što nismo ranije riješili. Hvala bogu što nije došlo opet do penala - presretan je bio naš kapetan nakon velike pobjede protiv bahate Engleske koja nas je podcijenila uoči polufinala i praktički već vidjela sebe u finalu protiv Francuske.

Hrvatska je na ovome prvenstvu pokazala karakter, a ovo je već treća utakmica zaredom u kojoj smo gubili pa se vratili u utakmicu

- Dva puta smo se vraćali iz minusa i to je pokazatelj našeg karaktera. Vjerovali smo da ćemo se vratiti. Morali smo zabiti gol. Presretni smo, ovo je nešto nestvarno što smo napravili - rekao je Modrić.

- Ovo je stvarno nevjerojatno, možemo bit ponosni i presretni. Ovo je sigurno jedan od najvećih uspjeha u povijesti hrvatskog sporta. Došli smo ovdje po nešto više, nismo davali nikakve najave  i išli smo skromno, korak po korak. Prvo grupa pa ćemo vidjeti što će biti - rekao je Luka  te zaključio:

- Izjave su nam bile skromne, ali u nama je uvjerenje bilo ogromno. Otkad sam ja u reprezentaciji nikad nisan vidio veću vjeru među nama - zaključio je kapetan,u ovome trenutku najbolji veznjak svijeta.

Hrvatskoj će se u finalu suprotstaviti Francuska 15.7 u Moskvi, a povijesna utakmica za nas počinje u 17 sati.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Idi na 24sata

Komentari 27

  • giovanni123 17.07.2018.

    koja smo mi Sportska nacija ,,Imamo najboljeg Igraca na Svijetu ..Mi Hrvati..Hvala TI Luka za ove predivne trenutke ponosa ..!!

  • 12.07.2018.

    geni kameni.... neka to dobro Englezi protumače

  • Dennyy 12.07.2018.

    Modrić vrhunski, ali nekako i dalje smatram da je Raketa naš najbolji igrač na ovom prvenstvu.. kad vidim njega na terenu, punog samopouzdanja i hladan kao špricer, nema strepnje, čak ni kada smo gubili u sve 3 tekme.. ne znam da li je čovjek dodao jednu krivu loptu, a često je igrao duge lopte i promjene strana kada je bilo potrebno.. i što je najbitnije, gotovo uvijek je gurao lopte prema naprijed, a ne kao neki unazad i prvom do sebe (Kovačić)

Komentiraj...
Vidi sve komentare