Obavijesti

Sport

Komentari 856

U FINALU SMO! Plačite, grlite se, slavite... Englezi, idete kući

U FINALU SMO! Plačite, grlite se, slavite... Englezi, idete kući
37

HEROJI, FACE, DOKTORI... Možemo pisati cijelu večer o ovim momcima koji su napravili - čudo. Ne, ne sanjamo, ne, ovo nije film! Hrvatska je ušla u finale Mundijala, dobili smo Englesku 2-1 golovima Perišića i Mandže

VIDEO

Nismo normalni, ispalio je Zlatko Dalić nakon nove neviđene drame. Englezi, nogomet se ne vraća kući! Hrvatska ostaje u Moskvi, Hrvatska je preokretom 2-1 protiv Engleske izborila finale protiv Francuske u Moskvi u nedjelju od 17 sati. 

Da, izborniče, nismo normalni! Hrvatska je u finalu Mundijalai u domovinu se vraćamo s medaljom kako god se okrene.

Dalić je i u ovoj utakmici mijenjao u odnosu na prethodnu protiv Rusa, ovaj put je Brozović upao u vezu, točnije, bila je to postavka kao i protiv Argentina. Dobitna ona.

A počelo je loše. Skoro smo vidjeli novog 'Liliana Thurama'. Kieran Trippier zavalio je majstorski slobodnjak u petoj minuti i otad je sve išlo na njihov mlin. Bili su Englezi bolji, brži, konkretniji, a mi - nervozni!

I dobar smo rezultat izvukli na poluvremenu, a onda je u tunelu Lužnikija Dražen Ladić urlao igračima da možemo okrenuti. Osokoljeni Vatreni istrčali su u novom ruhu, sve je postalo smislenije, povezanije i opakije.

Fantastični smo bili, pritiskali sa svih strana i taj gol visio je u zraku. Igrala se 68. minuta kad je Ivan Perišić pogodio poslije centaršuta Šime Vrsaljka, da bi tri minute kasnije sjajni Perija pogodio stativu! Već su nam se vraćale slike iz Sočija kad nije htjela u gol.

Bili smo bolji, njih nigdje nije bilo, ali u 90 minuta mi očito ne znamo srediti stvar. Prvo je Šime Vrsaljko u 99. minuti spasio čist gol poslije kornera i udarca Stonesa. 

Zato mi volimo zabiti u produžecima. Kad imate šampiona, neuništivog Marija Mandžukića, vrati vam se to. U 109. minuti fenomenalni Perišić ubacuje, Mandžo utrčava ispred Pickforda i majstorski pogađa.

Delirij, neviđeno slavlje u Moskvi, Hrvatskoj... Neviđene scene!

Do kraja smo se maksimalno žrtvovali, treći put smo igrali produžetke i opet smo bili svježiji.

I ušli u finale.

I što sad?

Plačite, skačite, grlite se, urlajte od sreće, napijte se... Uzmite bolovanje, mirujte do nedjelje, a onda idemo po revanš Francuzima za onu 1998.

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 856
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske