To je to što me zanima!

Luki medvjed jede iz ruke: Ovo su fotke od 500.000 lajkova...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u zimsko doba godine otputovao je u toplije krajeve, a svojim Instagram pratiteljima pokazao je i gdje je bio pa rastopio srca obožavatelja...
Vidi originalni članak

"Naši novi prijatelji" stoji ispod fotografija "vrijednih" pola milijuna lajkova, a radi se o fotografijama Luke Modrića u zoološkom vrtu. Naime, hrvatski je nogometaš u Dubaiju posjetio jedan od njih pred samu novu godinu.

PIVARIĆI U DUBAIJU Rakitić se zaigrao s efektom, Luka fotkom oduševio tisuće...

Hranio je Luka medvjedića, nosio lavića, a lemuri su mu se penjali po ramenima, sve to uz konstantan osmijeh Luke i njegove obitelji, supruge Vanje, sina Ivana i kćeri Eme i Sofije. 

Podsjetimo, Luka je na koncu prošle godine osvojio još jednu individualnu nagradu koju nemaju niti Messi niti Ronaldo. Radi se o "Zlatnom stopalu" koju je Luka primio u Monacu. 

PORUKA IZ MADRIDA 'Luka ostaje u Realu do 2021., Broz nikad nije bio naša želja'

Luka je nedavno postao vlasnik nove vile u koju uskoro seli sa suprugom i djecom, a do tada su novogodišnji doček proveli u dosadašnjem domu uz pregršt zabave i šljokičastih šešira.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • yocko 01.01.2020.

    Još im samo Kolinda fali,moj Lukica ja ga volim kao svog sina.

  • ..D a r k w o o d.. 01.01.2020.

    Beba medvjed, opasan koliko i da je plišan, pa i meni bi puma ili tigrat od par mjeseci jeli iz ruke. Postoji obitelj koje je na boćicu, mislim u Indiji odhranila 4 tigra i sada su ko kućne mace, jedu sa stola, spavaju na krevetu i maze se ko mačkice.

  • 01.01.2020.

    Kralju sve najbolje tebi i obitelji u novoj god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare