To je to što me zanima!

Modrić i društvo će za dvoboje u La Ligi potegnuti do SAD-a?!

Kao dio dogovora, La Liga planira organizirati igranje regularne prvenstvene utakmice u SAD-u, prve koja bi bila igrana izvan Europe, stoji u priopćenju La Lige i Releventa
Vidi originalni članak

Španjolska La Liga je u četvrtak objavila kako planira u budućnosti organizirati igranje prvenstvene utakmice izvan Španjolske i to u SAD-u.

- La Liga i Relevent, multinacionalna medijska kuća,  danas su objavile zajednički pothvat kojem je cilj promicanje nogometa u SAD-u i Kanadi - stoji u zajedničkom priopćenju.

 - Kao dio dogovora, La Liga planira organizirati igranje regularne prvenstvene utakmice u SAD-u, prve koja bi bila igrana izvan Europe - dodaje priopćenje u kojem se međutim ne navodi kada bi se ta prva utakmica mogla igrati. 

Real Madrid i Barcelona su se nedavno vratili s predsezonske turneje po SAD-u gdje su igrali prijateljske utakmice protiv europskih klubova Milana, Rome, Tottenhama i Manchester Uniteda na International Champions Cupu, turniru kojeg organizira Relevent.

U srpnju 2017. su Barcelona i Real Madrid odigrali prijateljski 'el Clasico' za koji je bio rasprodan Hard Rock stadion u Miamiju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • InVader 16.08.2018.

    Rip nogomet.

  • Space Burek 16.08.2018.

    Spanjolski nogometni savez je nesto najgore sto postoji... Jedva su uveli VAR nakon ogromnih sudackih gresaka, otjerali izbornika 3-4 dana prije sp-a, predsjednik saveza bez problema govori kako je veliki navijac reala, 2 mjeseca im je trebalo da dogovore gdje ce se i kako odigrati spanjolski super kup itd. i sada je dogovoren ovaj cirkus i to na 15 sezona.

  • nikopolidis_71 16.08.2018.

    Odvratno

Komentiraj...
Vidi sve komentare