To je to što me zanima!

Modrić i Kroos bit će nositelji igre Benítezova Real Madrida

Rafael Benítez vidi Kroosa kao središnjeg veznog igrača zbog odličnog taktičkog postavljanja i jednostavnosti kojom počinje napade. Modrić mu je idealan partner
Vidi originalni članak

Marca, španjolski sportski dnevnik blizak Real Madridu, današnju je naslovnicu posvetio dvojici veznjaka "kraljevskog kluba" - Luki Modriću i Toniju Kroosu.

Marca navodi da je novi trener Reala Rafael Benítez uvjeren da hrvatsko-njemački par mora nositi igru momčadi. Napominje se da Benítez vidi Kroosa kao središnjeg veznog igrača zbog odličnog taktičkog postavljanja i jednostavnosti kojom počinje napade. Pritom mu je Modrić idealan partner.

Da se Kroos i Modrić odlično razumiju na terenu, pokazuje i statistika. Prošle su sezone zajedno igrali 19 puta, upisali 15 pobjeda uz jedan remi i tri poraza. "Kraljevski klub" za to je vrijeme zabio 63 gola i primio samo 12. Real je do druge ozljede Luke Modrića igrao najbolji nogomet.

Kroos i Modrić tako su Benítezov prvi "pick", no ako nešto pođe po zlu, tu su Asier Illarramendi i Casemiro, napominje Marca.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 29.06.2015.

    ne treba biti trener da zna koji je Modrić igrač

  • jocgnc 27.06.2015.

    gle ti nogu ovom modricu ludom, da me low kick opali pukla bi mi kljucna kost

  • ToniKroos 27.06.2015.

    dakle igrac koji je cijeli svijet smatra da je ponajbolji veznjak danasnjice,nazivati prevarom igraca ahahhaha LOL,Kroos se dokaza bezbroj puta i u Bayeru i u Bayernu,dakle prva stvar sa 22 godine posta standardni prvotimac u Bayernu,sjecam se kad je za njega Arsenal nudio brda i doline sa samo 22 godine,jedan od nositelja igre njemacke reprezentacije,najbolje ocijenjen igrac na proslom SP.jedan Scholes je rekao da nikad nije vidio igraca slicnijeg njemu,u najboljoj je FIFInoj postavi,birano od strane laika,93 posto tocnosti dodavanja,7.4 prosjecna ocjena,osvojio je sve sto se osvojitit da,zrtvuje se radi princeze balea,i ostalih lijenicina u Realu (ova sezona-katastrofa),i dalje uspije napravit 10 asistencija i 2 gola,bolje nego Modric u prvoj sezone pa za jedno 5 puta,uz to najvise utakmica od svih u dresu Reala,i to govori koliko je nebitan,to sto se vi osjecate pa nekako ugrozeno i jadno reka bi,jer se bojite da otprasi luku (a to je nemoguce,jer kad su ona 2 na istoj strani terena-to znaci imati najbolju i najpodcjenjeniju veznu liniju u zadnjih 15 godina),pristanite pisat gluposti i pratite nogomet,bude li dogodine bez ozljeda,vidit cete kakva je to vezna kombinacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare