To je to što me zanima!

Modrić je oduševio Benzemu: Luka, jako si nam nedostajao

Modrić uvijek igra prema naprijed i zato nam je toliko važan. Nedostajao si nam, Luka, kaže Francuz Karim Benzema koji izrazito cijeni reprezentativca Hrvatske
Vidi originalni članak

Iako trenutno i nemaju prevelike razloge za zadovoljstvo, igrači Real Madrida pokušavaju pronaći dobre stvari nakon poraza u El Clasicu 1-2 od Barcelone. U tijeku je reprezentativna stanka, a francuski reprezentativac Karim Benzema ističe jednu stvar koja je odlična za Real Madrid

- Povratak Luke Modrića nam je jako dobro došao. Modrić uvijek igra prema naprijed i zato nam je toliko važan. Nedostajao si nam, Luka - rekao je Benzema, koji se osvrnuo i na asistenciju petom Cristianu Ronaldu za izjednačenje u Barceloni:

- Takve stvari dolaze sa samopouzdanjem. Lopta mi je došla iza leđa pa je igra petom bila najbolja opcija. Odigrati na takav način je kao da ste zabili gol, pogotovo u El Clasicu - kaže Karim. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • crobern 24.03.2015.

    Ovo sto luka trenutno radi u realu, je nevideno. Nekon 4 i pol mjesecne povrede on drugu utakmicu vec igra od pocetka i to protiv barceöone na najvecem nivou. Ne samo da je bio dobar, nego najbolji igrac reala, a mozda i na terenu. Toni kroos je blistao dok Modrica nije bilo, al kad modric igra kroos se ne istice. Nevjerovatno koliko zraci samopouzdanje, ali na cijelu ekipu. Luka is back, i to uvjerljivo i bolje nego oceikvano. Sretan sam, mislim kao i svaki hrvat ali i kao svaki ljubitelj nogometa.

  • Joker 🃏 24.03.2015.

    Da je Ronalno nesebičan ko Modrić i Benzema ne samo da bi bio više popularniji nego i sretniji. Fan sam Reala i mrzim kad se Ronaldo ne veselji kad mi suigrač zabio gol. Neka se ugleda na Suareza, Messija i ostale.

  • strmi007 24.03.2015.

    Modrinacija se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare