To je to što me zanima!

'Modrić je sada Realu potrebniji nego ikad. Bit će ključan čovjek'

Real Madrid na korak je od naslova španjolskog prvaka, a u Ligi prvaka ušao je u polufinale gdje će igrati protiv Bayern Münchena. U takvim utakmicama za trofeje bit će presudno iskustvo, a Luka ga ima napretek
Vidi originalni članak

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li Luka Modrić (38)ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Hrvatski virtuoz nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi i s razlogom smatra da i s 38 godina može igrati na vrhunskoj razini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokazao je to Luka i u dvomeču protiv Manchester Cityja. Nije puno igrao, čak je i promašio penal u raspucavanju, ali je s Realom proslavio ulazak u novo polufinale Lige prvaka. I ono malo minuta što je dobio stao je na loptu i dao mirnoću svojoj momčadi u posjedu, u čemu mu nema premca. Pokazao je da i dalje može biti zlata vrijedan za Carla Ancelottija u ključnim utakmicama gdje iskustvo i znanje dolaze do izražaja. A upravo ga španjolski mediji vide ključnom figurom u završnici sezone gdje Real lovi novi klempavi trofej i na korak je od naslova španjolskog prvaka. 

- On je legenda Real Madrida, ključan za uspjeh i pobjedu koja je na vidiku Los Blancosa. Najdugovječniji veteran kluba, kapetan Hrvatske, bio je dio Real Madridovih pet pobjeda u Ligi prvaka – što znači da je sada potrebniji nego ikad. Središnji vezni možda ima 38 godina, ali sigurno nema znakova da usporava - piše Football Espana.

Uz Modrića, ključnim figurama u završnici sezone označili su i Judea Bellinghama, zvijezdu koja je došla za 103 milijuna eura i odmah se prometnula u ponajboljeg igrača te sjajnog Viniciusa koji je izrastao u superzvijezdu i čovjeka prevage.

Njih dvojica su sadašnjoj i budućnost Reala, a Lukino vrijeme istječe. Na ljeto mu istječe ugovor, već neko vrijeme lamentira se o njegovoj sudbini, a Carlo Ancelotti uporno tvrdi kako je sve na Modriću. Što će Luka odlučiti, doznat ćemo na ljeto. Zove Dinamo, traže ga MLS i saudijski klubovi, ali ako 'kraljevski klub' zaželi da ostane...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 19.04.2024.

    Hala Modrid & Hala Madrid!

  • strmi007 19.04.2024.

    Hala Modrid!!!

  • lukic1991 19.04.2024.

    koje će naš lučo poskidat rekorde reala do kraja sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare