To je to što me zanima!

Modrić: Između nas i Uniteda nema neke prevelike razlike

Guardianov novinar impresioniran je izvedbom Luke Modrića u nedjeljnoj utakmici protiv Manchester Uniteda. Tvrdi da je Modrić ono što nedostaje Alexu Fergusonu
Vidi originalni članak

Otočki mediji puni su hvale za igru hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u nedjeljnom susretu protiv Manchester Uniteda na White Hart Lineu. 

Susret je završio 0-0, ali Tottenham je bio bolja momčad i bio je bliže pobjedi. Imali su Spursi posljednjih 15 minuta igrača više, no nisu to uspjeli iskoristiti.

Guardian je impresioniran igrom Tottenhamovog veznjaka. U tekstu piše da Manchester žudi za veznjakom kao što je Modrić i dodaje da je "lukavi mali Hrvat pokazao vještinu koja Unitedu nedostaje".

- Modrićeva inteligencija u prodorima i njegova tehnika zaista su nešto posebno. Hrvat suparnika može učiniti smiješnim pokretom ramena. Potvrdit će to Darren Fletcher - piše u tekstu autora Davida Hyntera.

Tottenham je nedjeljnim remijem ostao na osam bodova manje od vodećeg Uniteda koji ima i utakmicu više.

No Modrić smatra da nema prevelike razlike između njegovog kluba i Manchester Uniteda.

- Iako ih nismo pobijedili gotovo deset godina, pokazali smo da nisu bolji. Šteta što nismo stigli do sva tri boda - rekao je Luka i dodao:

- Smatram da smo i dalje kandidati za naslov prvaka. U posljednjih četrnaest utakmica izgubili smo samo jednom. Sve je moguće.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • RobertRajić 17.01.2011.

    pun kofer pesimista i kretena koji blate nase vanka tako i luku itd. pa daj koji vam je k....

  • sohigh 17.01.2011.

    da je luka u manchesteru i da cr7 nije otišao manu bi bio najveci dominantniji od barce..

  • mileee999 17.01.2011.

    aj modricu bogati neseri sta ce ti mali punoglavce molim te da previse ne razmisljas jer ces se umorit jedino sta znas je nabit loptu svaki igrac iz postave uniteda je za klasu bolji od tebe i zato tisina!! <3MUFC<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare