To je to što me zanima!

Modrić na pregledu u Vitoriji: Želi što prije započeti treninge

Luka Modrić na štakama je došao na pregled u Vitoriju, gdje pokušava pronaći put prema brzom oporavku od ozljede koju je zaradio na utakmici Italije i Hrvatske...
Vidi originalni članak

Španjolska Marca pronašla je Luku Modrić na putu prema Vitoriji, gdje se naš reprezentativac našao s liječnikom Mikelom Sanchezom, vodećim španjolskim stručnjakom kad je u pitanju tretman ozljede matičnim stanicama. 

Modrić želi eliminirati najgore prognoze vezane za gotovo potpuno otkinuće hvatišta mišića lijeve natkoljenice, koje kažu da bi mogao pauzirati čak četiri mjeseca, čime bi propustio više od 20 utakmica za kraljevski klub. 

Ozljeda je takva da Modrić mora odmarati barem šest tjedana, za to vrijeme ne smije ni trenirati ni opteretiti ozlijeđenu nogu, pa bi tek u siječnju mogao započeti s treninzima. Ako na pregledima kod Sancheza pokaže znakove napretka, možda i prije započne s treninzima, pa se na terene vrati prije veljače. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • prajdali 22.11.2014.

    Nadam se da će se Luka vratiti i prije nego što je planirano.Luka je tolika dragocjenost da se ništa neće prepustiti slučaju.Nedaj se majstore.

  • RafaNadal 22.11.2014.

    Ajmo, nedaj se Luka. Brz oporavak!

  • 22.11.2014.

    samo se ti luka dobro oparavi tvoje mjesto je sigurno oni papci su bili tvoja zamjena i bit ce jos dugo...brz oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare