To je to što me zanima!

Modrić nakon utakmice Reala skoknuo do Hrvatske i družio se s Beckhamom na otoku Šipanu

Carlo Ancelotti dao je igračima "kraljevskog kluba" slobodan vikend prije iduće utakmice, a kapetan "vatrenih" iskoristio ga je za posjet Elafitima, gdje su već ranije dolazili Becks i obitelj
Vidi originalni članak

Luka Modrić igrao je u petak s Real Madridom na gostovanju kod Celte u Vigu u trećem kolu španjolskog prvenstva u pobjedi 1-0, trener Carlo Ancelotti ljutio se jer nije izveo penal, nego ga prepustio Rodrygu koji ga je promašio, a u nedjelju je skoknuo do dubrovačkog akvatorija u društvu Davida Beckhama!

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić potpisao dres Hrvatu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetana "vatrenih" i slavnog Engleza snimili su na elafitskom otoku Šipanu kako uživaju s obiteljima na kamenitoj plaži u blizini restorana Bowa. U njihovu društvu bio je i vlasnik restorana Pero Šare, piše Dubrovački list koji je objavio i fotografiju.

Beckhamovima to nije prvi put na Šipanu, tamo su bili i lani i oduševili se restoranom, a ovaj put bivša legenda Real Madrida posjetila ga je u društvu aktualne legende. David je u dubrovačkom arhipelagu posljednjih dana, fotograf Pixsella snimio ga je kako surfa na Lopudu.

Modrić je još u lipnju bio u Župi dubrovačkoj na luksuznoj jahti i krstario Jadranom, a prije nego što se javio na pripreme u Madrid posjetio je Zadar i zaigrao na humanitarnom turniru zaklade Marina Čilića "Gem set Hrvatska".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mario190 28.08.2023.

    Znaci igrat ce s Messiem😆

  • crocro17 28.08.2023.

    Ma da,slucajno se našli..ode Luks garant kod Messia🤙🏻

  • grga76 28.08.2023.

    Iza Messija,jao

Komentiraj...
Vidi sve komentare