To je to što me zanima!

Modrić napisao posebnu poruku za Karima: Prijatelju, zaslužio si

Benzema je bio najbolji igrač Reala prošle sezone te ga je sjajnim igrama i golovima vodio do osvajanja novog naslova pobjednika Lige prvaka. Ukupno je zabio 50 golova u sezoni od kojih 15 u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Karim Benzema, napadač madridskog Reala i francuski nogometni reprezentativac, osvojio je Zlatnu loptu koju France Football dodjeljuje najboljem svjetskom nogometašu, a tim mu je povodom hrvatski 'maestro' Luka Modrić napisao posebnu poruku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Najbolji igrač na svijetu. Zaslužio si to, prijatelju. Zadovoljstvo je igrati uz tebe", napisao je Modrić. 

Benzema je bio najbolji igrač Reala prošle sezone te ga je sjajnim igrama i golovima vodio do osvajanja novog naslova pobjednika Lige prvaka. Ukupno je zabio 50 golova u sezoni od kojih 15 u Ligi prvaka.

Prvi puta u karijeri 34-godišnji Benzema je osvojio ovu nagradu, a naslijedio je na tronu Lionela Messija koji je prošle godine bio osvajač Zlatne lopte, rekordni sedmi put u karijeri. Zlatnu loptu je primio iz ruku legendarnog francuskog igrača i svog nekadašnjeg trenera u Realu Zinedinea Zidanea. Benzema je i najstariji osvajač ove nagrade od Stanleyja Matthewsa 1956. godine.

Modrić, najbolji hrvatski nogometaš i član madridskog Reala, opet je bio vrlo visoko u ovom izboru te je završio kao deveti. Modrić je Zlatnu loptu osvojio 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LM10nesjecam@se 18.10.2022.

    Modrić i Benzema se igraju svaki sa svojom zlatnom loptom ,a Mbape sa špekulama tj pikulama

  • james@bush 18.10.2022.

    Sve je to tata perez kupio tj.masno platio

  • NIKE 18.10.2022.

    Najjača generacija Reala u povijesti. 3 igrača koja su osvojila zlatne lopte i 5 ligi prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare