To je to što me zanima!

Modrić: Ne brinite, Real uvijek izađe iz krize pa će izaći i sada

Tottenham je bio puno bolji od nas i zaslužio pobjedu, a na nama je sada da nađemo rješenja za situaciju u koju smo se doveli, rekao je Luka Modrić
Vidi originalni članak

Bio je ovo poraz kojem se nismo nadali i teško nam je pao. No, ovo je nogomet i takve se stvari događaju svima. Tottenham je apsolutno zaslužio pobjedu, iskren je Luka Modrić nakon teškog poraza (3-1) na gostovanju kod svoje bivše momčadi.

Real je odigrao lošu utakmicu, po nekima i jednu od najlošijih ove sezone, a vezni red 'kraljeva', upravo ono u čemu su najbolji, bio je nevidljiv. Očito je da igrači Zinedinea Zidanea nisu u formi već neko vrijeme.

- I prije smo bili u teškim situacijama pa smo se uvijek izvukli, izvući ćemo se i ovaj put. Real Madrid se uvijek dočeka na noge - priča Modrić te dodaje:

- Tottenham je bio puno bolji od nas, a na nama je sada da nađemo rješenja za situaciju u koju smo se doveli.

Po mnogima razlog zašto Real od početka sezone ne igra dobro leži u činjenici da su igrači umorni s obzirom na nevjerojatan broj utakmica koje su odigrali u posljednje dvije sezone. Modrić se, pak, ne slaže s tom teorijom.

- Ne vjerujem da je problem u fizičkoj pripremi jer se tjelesno svi dobro osjećamo. Mi jednostavno ne igramo kako znamo i možemo te sada moramo napraviti sve što možemo da se vratimo u formu. I fizički i mentalno smo dobro, no u ovoj utakmici protiv Tottenhama nismo igrali kako znamo i sada se moramo vratiti na pravi put.

Idi na 24sata

Komentari 287

  • 02.11.2017.

    ...svi klubovi dozive krizu, pad forme, pa tako i Real Madrid...cijeli zivot navijam za Barcu, ali Real mora izaci sto brze iz tog crnog niza...tako zelim u La Ligi vidjeti jaku Valenciu, Sevillu, Deportivo, ATM, u Premier-u MUTD, Arsenal, Liverpool, u Bundesligi BVB, Bayer, Schalke, blabla bla...da budu jaki derbiji u ligama 5, sve utakmice u europskim natjecanjima...da nogomet bude nogomet!!!...

  • 02.11.2017.

    ...svaki klub pada u krizu pa tako i Real Madrid...kao dugogodisnji navijac Barce zelim mu brz izlazak iz tog crnila jer bit nogometa su dobre utakmice i derbiji u svakoj ligi pa tako i u europskim natjecanjima...uz to i zelim vidjeti jaki Atletico, Valenciu, Sevillu itd...da liga bude napetija i nogomet opet nogomet!!!...

  • 02.11.2017.

    Tottenham je ostao u lijepom sjećanju Lukici, nije previše bolilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare