To je to što me zanima!

Modrić: Nije stvar sreće, nismo na razini i za to postoje razlozi

Real Madrid nastavio je s lošim partijama. Nakon što su kod Villarreala ostali bez dva boda (2-2), na domaćem su terenu izgubili od Sociedada (0-2). Nisu imali sreće, ali to je samo jedan od razloga poraza
Vidi originalni članak

Mnogi od nas nisu na razini, ne može se dogoditi da po ne znam koji put loše ulazimo u utakmicu, rekao je nakon poraza Real Madrida od Sociedada (0-2) za Marcu najbolji igrač svijeta, Luka Modrić.

- Moramo priznati, nije stvar sreće. Pokušavamo, stalno stvaramo puno prilika, ali očito postoje razlozi zbog kojih ne igramo dobro - jasno je zaključila 'desetka kraljeva'.

Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je svih 90 minuta za madridski sastav, a u 75 minuti dobio je žuti karton zbog, kako je sudac smatrao, nesportskog prekršaja. U mnogo su navrata razgovarali igrači domaćeg sastava sa sucem Munuerom od kojeg su u dva navrata tražili penal, ali ga nisu dobili.

- Nije bio njegov dan. Naš problem nisu suci ili VAR, napravio je što je smatrao ispravnim. Naši su problemi dublje naravi - rekao je Luka i nastavio: 

- Sudac mi je rekao da su mu iz VAR sobe javili kako penala nije bilo. Mislim da je nevjerojatno što to nije provjerio, ali to je tako. U Španjolskoj smo zbunjeni s VAR-om i čini se da u utakmicama Madrida postoji određeni strah od tehnologije, ali ne želim više pričati o tome.

Real se trenutno nalazi na petom mjestu La Lige (30), a prva Barcelona im nakon pobjede protiv Getafea bježi 10 bodova (40).

- Moramo se popraviti, ovo nije idealan trenutak za nas. Trebamo na terenu pokazati da smo ekipa. Ne smijemo govoriti o tome kako je liga izgubljena, idemo iz utakmice u utakmicu i popravljamo stvari kao muškarci - završio je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kristijan46 07.01.2019.

    Prestani te s tim 'najbolji igrac svijeta' neka je nas al nije zasluzio govorim objektivno a to sto ce neki lupati minuse govori samo koliko su glupi

  • 07.01.2019.

    Hahaahahaha pa zar nisi najbolji na svijetu i ne možeš sam pomoći ekipi da makar postigne jedan gol. Nagrade koje je dobio apsolutno su nezaslužene i plod su Bobanovog uticaja na UEFU i samim time na FIFU, jer lik nije bio najbolji igrač Reala u LP, al valjda je presudilo 6 prosječnih tekmi na SP. Pogledajte samo statistiku i uticaj na igru i ekipu Modrića i drugih igrača na istoj ili sličnoj poziciji u klubovima koji su prvaci u svojim ligama i igraju nokaut fazu LP i vidjet ćete da ni tu nije među prvih 5, a kamoli najbolji na svijetu, a da ne spominjem Mesija, Ronalda, Hazarda, Neimara, Grizmana, Mbapea, Salaha itd itd koji su barem 2 klase iznad njega ..........

  • 07.01.2019.

    Ne pljujem po njemu dobar igrac svaka cast ali da je najbolji na svijetu nije svi govorite messi ronaldo ti ljudi su preko 10 godina u vrhu nogometa nogomet nije samo zabijanje golova ali bez tih golova i jednog pojedinca koji radi cudo s loptom nista kakav mozak nista to ronaldo i messi su u.modricevim godinama vec bili top igraci... da je malo previse dobio nagrada iskreno je na terenu ga nema ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare