To je to što me zanima!

Modrić: Nismo više htjeli igrati, Šuker: Pitajte one koje trebate

Došli smo na zagrijavanje, pokušali smo, ali vidjeli ste. Hvala Bogu, nitko se nije ozlijedio. Logično je bilo da se utakmica prekine. Nema veze, okrećemo se Turskoj u utorak, rekao je Ante Čačić
Vidi originalni članak

Pokazali smo dobru volju, htjeli smo pokušati zbog navijača koji su došli na stadion, ali otpočetka se vidjelo da se ne može igrati, rekao je Luka Modrić.

Hrvatski kapetan pokušavao je to objasniti švedskom sucu Johannessonu još kod prvog prekida u 20. minuti. Stajao je uz aut liniju i pričao s kapetanom Kosova Ujkanijem, sucem, delegatom i izbornicima. 

Nakon desetak minuta suci su se, zajedno s kapetanima i izbornicima vratili na teren i napravili jedinu logičnu stvar.

- Naravno da nismo htjeli nastaviti jer je ovo vrlo važna utakmica za nas. Nadam se da ćemo naći bolje uvjete za igru - dodao je Modrić.

POGLEDAJTE VIDEO

Utakmica Hrvatske i Kosova u kvalifikacijama za SP 2018. godine prekinuta je u 20. minuti nakon što je obilna kiša natopila maksimirski travnjak. Jedna od opcija bila je da se igra u nedjelju, ali ona je jednoglasno odbijena.

Zanimljivo, iako je iz više izvora potvrđeno kako ne postoji šansa da se igra u nedjelju, upravo to stoji na stranici Fife na Twitteru, da se igra u nedjelju.

No to je praktički nemoguće i Fifa će morati odlučiti o novom terminu, a on bi u prebukiranom rasporedu mogao biti i pred kraj kvalifikacija.

- Došli smo na zagrijavanje, pokušali smo, ali vidjeli ste. Hvala Bogu, nitko se nije ozlijedio. Logično je bilo da se utakmica prekine. Nema veze, okrećemo se Turskoj u utorak, Fifa će odrediti novi termin - rekao je Ante Čačić i dodao:

- Stvarno nemam pojma kad ćemo igrati...

Davor Šuker nije bio previše pričljiv.

- Nemam što reći, pitajte one koje trebate pitati - bila je Šukerova reakcija na prekid utakmice u Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • AjvarPekmezi 03.09.2017.

    Potop je na Maksimiru bio i danas, samo ne u režiji kiše nego naših reprezentativaca!

  • stanko_liljana 03.09.2017.

    Kaje curice nebi igrale a pare bi meli

  • 03.09.2017.

    Koja lova se tu vrtila... pa završila na kocki umjesto za novi stadion repke...samo u hr moguće....S R A M O T A!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare