To je to što me zanima!

Modrić odbio Bobana: Zidane i Real još dugo računaju na Luku

Modrić mu je rekao 'ne', a Boban će pokušati dovesti drugu dvojicu Vatrenih, Kramarića (Hoffenheim) i Lovrena (Liverpool) čiji je predstavnik Mijatović danas viđen u sjedištu AC Milana
Vidi originalni članak

Zvonimir Boban pokušao je povući svoj prvi veliki, simbolični potez po povratku u Milan, ali naletio je na odlučno 'ne' svojeg nasljednika među Vatrenima, velikog Luke Modrića.

Boban je, prenosi madridska Marca iz talijanske Gazzette dello Sport, pokušao Modrića uvjeriti da bi u Milanu postao ključni igrač i temelj povratka Crveno-crnih u vrh svjetskog nogometa.

Sve je ostalo samo na pokušaju. Jače od Bobanovih riječi bile su one koje je Luki još početkom svibnja u četiri oka izrekao Zinedine Zidane:

- Još najmanje jednu sezonu možeš biti kreator Realove igre, godine tu nisu važne, a to ćemo ti dokazati novim ugovorom koji ćeš uskoro dobiti od Reala - rekao je Francuz, a prenijela vrhunski informirana Cadena Cope.

Modriću taj ugovor još nije stavljen na sol, aktualni mu traje do slijedećeg ljeta pa su AC Milan i Boban pokušali djelovati u tom 'vakuumu', ali - bezuspješno.

Danas, ako igrač može birati između Reala i Milana, nikakve tu dileme zapravo nema. Posebno za jednog od najvećih koji su ikada nosili... Realov dres.

Zvone će pokušati dovesti drugu dvojicu Vatrenih, Andreja Kramarića (Hoffenheim) i Dejana Lovrena (Liverpool) čiji j predstavnik Predrag Mijatović (još jedna Realova legenda) nešto prije podneva viđen kako nakon pregovora odlazi iz sjedišta AC Milana...

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 02.07.2019.

    Pokušao Boban iskoristiti to što mu je naštelio titulu najboljeg igrača svijeta (HAHAHAHHAHA) ali ga kepec odjb jer kakav god da je Real bolji je od kineskog smeća iz Milana ......

  • mestar 02.07.2019.

    Gdje vam je upitnik na placenom oglasu?Po vama boban ce dovest citavu ekipu u AC Milan. Je samo objavljujete provjerene vjesti, kqd ste tako informirani gdje je olmic i jos neki koje Bobammn namjerav dovest i iskrcat veliku lovu kako to balkanci kazu.

  • Space Burek 02.07.2019.

    Normalno... bolje ostati u realu jos jednu ili dvije sezone pa lagano u mls, kinu ili kod arapa na punjenje racuna s malo truda

Komentiraj...
Vidi sve komentare