To je to što me zanima!

Modrić opet ne igra, Španjolci pišu da će otići u Liverpool?!

VJEROVALI ILI NE Španjolski Diario Gol tvrdi kako bi ovo mogla biti posljednja Modrićeva sezona u Realovom dresu jer je, navodno, odlučio otići u Liverpool u transferu od 60 milijuna eura
Vidi originalni članak

Real danas u 20:45 sati gostuje kod Malage, a Zinedine Zidane odlučio je u Madridu ostaviti svoje najveće zvijezde: RonaldaBalea i - Modrića!

Cilj je, dakako, dati utakmicu odmora svoj trojici, što je posebno potrebno hrvatskom veznjaku koji je tek jučer odradio prvi ozbiljniji trening nakon utakmice protiv Juventusa.

A španjolski Diario Gol tvrdi kako bi ovo mogla biti i posljednja sezona Modrića u bijelom dresu jer je Hrvat, navodno, već odlučio kako se na ljeto želi priključiti Dejanu Lovrenu u Liverpoolu.

Redsi su za njega spremni izdvojiti oko 60 mil. eura, a ostaje upitno bi li ta ponuda zadovoljila čelnike Reala u kojem je 32-godišnji veznjak u 250 utakmica osvojio 13 trofeja i prometnuo se u jednog od ključnih igrača.

Modrića ugovor s kraljevskim klubom veže do 2020. godine, a iako je i prije bilo puno spekulacija, bivši igrač Tottenhama još nije decidirano izrazio želju za promjenom sredine.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 6thcancer 17.04.2018.

    Iako sam simpatizer Barcelone, u rangu s njima su mi i Redsi i kad bi Modric dosa, pa da jos jednog stopera dovedu kvalitetnog i beka, s tin da nekako pokusaju zadrzat napadacki trojac bit ce favoriti za osvajanje lp dogodine a bome i premiershipa

  • lolito 16.04.2018.

    kupili Keitu..sta ce im Modric...ovaj bar zabija golove a ne predasistencije

  • 890384 15.04.2018.

    Kad će Perišić iz Man Utd nazada u Italiju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare