To je to što me zanima!

Modrić opet pobijedio Đokovića u izboru za najboljeg sportaša

Iako je Novak osvojio Wimbledon i US Open i inače takve nagrade češće dobivaju sportaši iz pojedinačnih sportova, 2018. očito je bila godina Luke Modrića, pa je postao i najbolji sportaš Balkana
Vidi originalni članak

Luka Modrić dobio je još jedno priznanje za nezaboravnu 2018. godinu kada je osvojio Ligu prvaka s Realom, pa s Hrvatskom došao do finala Svjetskog prvenstva.

U izboru Bugarske novinske agencije (BTA), a u kojoj sudjeluju novinske agencije Albanije, BiH, Hrvatske, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske, Srbije i Turske, izabran je za najboljeg sportaša Balkana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na drugom je mjestu Novak Đoković, osvajač Wimbledona i US Opena, a treća je također tenisačica Simona Halep, koja je osvojila Roland Garros, svoj prvi Grand Slam.

Modrić je ipred Đokovića slavio i u izboru Međunarodnog udruženja sportskih novinara (AIPS), a za 2018. je dobio i najveće priznanje za nekog nogometaša Ballon d'Or.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Orixond 16.04.2019.

    Djokovic dobije Laurena za najboljeg sportistu sveta, ali ne, Balkan ima drugacije misljenje, nije ni cudo sto zaostaju za celim svetom... Da nije smesno, bilo bi tuzno...

  • jakse 16.04.2019.

    Hahaha, a hebote društva u koje su strpsli Hrvatsku. Strava

  • specialone 1 16.04.2019.

    Bravo Luka želim ti još puno trofeja i nagrada 🇭🇷🇭🇷👍 zaslužio si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare