To je to što me zanima!

Modrić otkrio: Ronaldo mi je čestitao, a jahta na kojoj me ugostio Abramovič je čudesna!

To bi bio Zidane. Moj je odnos s njim posebniji nego s bilo kojim drugom trenerom i puno smo toga osvojili zajedno. Zidane voli pozvati igrače u ured i govoriti što biste trebali raditi češće, kako igrati, što radite dobro, a što ne...
Vidi originalni članak

I nakon što je postao jedan od junaka El Clasica i maestralno zakucao Barcelonu u poraz 3-1 na Nou Campu, Luka Modrić (35) suočio se s pitanjem o svom ostanku u Madridu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ušao je u zadnju godinu ugovora s Realom, Luka stalno ponavlja da bi želio završiti karijeru ondje i da ima odličan odnos s čelnicima kluba, španjolski su mediji već nagađali da bi dobio i neku fuknciju u klubu nakon karijere, ali ništa od toga još nije potvrđeno. I zato je Luki svaka utakmica dokazivanje u želji da mu Real ispuni tu želju, a ne da mora s 36 godina tražiti novi klub.

- Tottenham? Ma ne, prestar sam da bih se vraćao ondje - rekao je u razgovoru za FourFourTwo na pitanje bi li možda Baleovim stopama.

- Imam još godinu dana ugovor s Realom pa ćemo nakon toga vidjeti. Osjećam se dobro i želim nastaviti igrati još nekoliko godina. Fokusiran sam na Real i što sve možemo ostvariti ove sezone - dodao je.

U Realu su ga vodili Jose Mourinho, Carlo Ancelotti i Zinedine Zidane, a kad bi morao izabrati najboljega...

- To bi bio Zidane. Moj je odnos s njim posebniji nego s bilo kojim drugom trenerom i puno smo toga osvojili zajedno. Zidane voli pozvati igrače u ured i govoriti što biste trebali raditi češće, kako igrati, što radite dobro, a što ne...

Luka je 2018. osvojio Ballon d'Or kao jedini igrač u zadnjih deset godina osim Ronalda i Messija. Tada se dosta pisalo o tome kako mu Cristiano nije želio ni doći na svečanost čestitati.

- Cristiano Ronaldo čestitao mi je kad sam osvojio Ballon d'Or, u kontaktu smo jer igrati s njim bilo je posebno, nevjerojatno. On je bio tako zahtjevan... tijekom utakmica htio je da svi dajemo svoj maksimum i motivirao nas.

Ponovio je ono što govori od 2018. godine: Da bi svaku pojedinačnu nagradu, pa i najveću, Ballon d'Or, mijenjao za svjetsko zlato s Hrvatskom. 

Engleze je zanimalo i zašto Modrić nije iz Tottenhama otišao u Chelsea:

- Jer me Tottenham nije htio prodati, samo zato! Iskreno, nisam ni očekivao da će se to dogoditi, to su gradski rivali. Bilo je lijepo čuti da me Chelsea želi, ali taj transfer nije bio realan.

Tada je čak bio gost na Abramovičevoj jahti u Francuskoj.

- To je doista bila ogromna jahta! Ugodno iskustvo, malo smo porazgovarali, ugodna je osoba. Tada sam ga upoznao i malo smo razgovarali, ništa više. Ali jahta je čudesna! - pamti Luka.

Nahvalio je Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja kao tvrdog pregovarača, koji je time puno napravio za klub.

- Kao igrač, ponekad to ne možeš shvatiti, želiš otići ili nešto napraviti, ali on je uvijek gledao interes Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • StjepanValjak 30.10.2020.

    imati ćeš i ti jahtu,još malo muljanja s porezom i eto je

  • Miky829 27.10.2020.

    Najbolji Hrvatski nogometaš!! Uvjerljivo!!! Kapa do poda!!

  • 27.10.2020.

    Doktoreeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare