To je to što me zanima!

Modrić: Pustite suce da rade svoj posao, ne griješe namjerno

Hrvatski kapetan usred napada na suce sa svih strana stao je u njihovu obranu. Poručio je svojim kolegama da se prestanu toliko baviti pogreškama sudaca i puste ih da rade svoj posao
Vidi originalni članak

Taman dok je u jeku napad na nogometne suce diljem Europe, jedan je igrač odlučio stati u njihovu obranu. Nakon utakmice Reala i Betisa, koju su ponovno obilježile pogreške sudaca, točnije Mateua Lahoza, koji je propustio isključiti Keylora Navasa te poništio Ronaldov gol Luka Modrić je pokazao kako se ponašaju veliki igrači.

- Moramo pustiti suce da rade svoj posao i pomoći im ako možemo. Pa nitko ne griješi namjerno - rekao je hrvatski kapetan i pokazao svojim kolegama kako se treba ponašati.

Osim što je održao lekciju iz bontona, Luka je sinoć proslavio i jedan jubilej. U dresu Real Madrida odigrao je jubilarnu 200. utakmicu. 

Real je slavio 2-1, a junak utakmice ponovno je bio Sergio Ramos golom u 81. minuti. Ponovno je zabio glavom te tako postao igrač s najviše golova glavom ove sezone u nekom od španjolskih klubova. Uz to, ovo mu je prvi put u karijeri da je zabio 10 golova u sezoni.

Drugi Realov heroj bio je Keylor Navas fantastičnom obranom na samom kraju utakmice čime se iskupio za veliku pogrešku prilikom Betisova gola.

- Što sam rekao Navasu u poluvremenu? Ništa, pogreške su dio igre. A na kraju nas je upravo Navas spasio - rekao je Zinedine Zidane.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dubi1953 14.03.2017.

    Ajde Luka ne kenjaj

  • simunicevdom 14.03.2017.

    Tako je

  • It's kišing 13.03.2017.

    I ja bi branio suce da natežu na moju stranu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare