To je to što me zanima!

Modrić razveselio dječaka: Nadam se da ćemo se vidjeti

Rođendan ti je bio jučer, ali za lijepe želje nikada nije kasno, zato ti želim sretan rođendan i želim ti sve najbolje, rekao je Luka Modrić dječaku Raulu koji se bori s rakom...
Vidi originalni članak

Hrvatski kapetan i nogometaš Real Madrida Luka Modrić je nakon dva mjeseca izašao iz karantene svog doma i započeo s treninzima zajedno sa suigračima. 

I dalje nije poznato kada će početi La Liga, ali situacija u Španjolskoj oko korona virusa je sve bolja i za očekivati je da će to biti sredinom lipnja. Do tada će se Luka pripremati s igračima Reala za nastavak sezone i uživati s obitelji, ali uhvatio je vremena i za razveseliti jednog hrabrog dječaka Raula koji se bori s rakom, a najveća želja bila mu je upravo upoznati hrvatskog nogometaša.

Luka ga je nazvao i rekao mu:

- Rođendan ti je bio jučer, ali za lijepe želje nikada nije kasno, zato ti želim sretan rođendan i želim ti sve najbolje. Nadam se da ćemo se nakon što prođe opasnost od koronavirusa vidjeti uživo i upoznati se, popričati o nogometu. Šaljem ti veliki zagrljaj. Čuvaj se i nadam se da se brzo vidimo!

Dječak se rasplakao od sreće kada je vidio Luku s druge strane ekrana i zaželio želju da ga uskoro vidi i uživo.

Luka je tako sudjelovao u kampanji NoEstasSolo i pokazao veliko srce, a svoj udio su imali i Vinicius, Carlos Sainz, Luis Suarez... koji su također pričali s djecom koja su oboljela od raka...

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 21.05.2020.

    Medju svim lažnim svjedocima, utajivacima poreza i pjevacima ustaških pjesama nesumnjivo je Luka Modric najbolji nogometaš.

  • 20.05.2020.

    Ocito mnogi na srecu niste imali nikog bliskog sa takvom dijagnozom pa ne znate da uvijek nije sve u novcu...nekad rijeci razumjevanja, moralne podrske znace mnogo...necije rame za plakanje i usi za slusanje su terapija....al bolje da nikad ne saznate.... Sretno andele.

  • fallout2 20.05.2020.

    pročitao sam članak par puta ali nigdje se ne spominje lova...kad smo kod toga, za razliku od naše države, španjolska se ne odriče novca koji joj pripada tako da joj je luka morao isplati par milja koje je pokušao utajiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare